Nu-ți fie jenă să te dezbraci!

0
830

Editat de Paul Kita. Adaptare de Irina Mereacre. Ilustrații: Toby Leigh.

Fii încrezător și convins că totul atârnă cum trebuie cu aceste strategii oferite de Brian Ferris, psiholog și expert în stima de sine din North Vancouver, și Robert Haase, profesor de masaj terapeutic.

În dormitor

Te îngrijorează că ea îți judecă abdominalii ? Cel mai probabil e la fel de stresată ca tine. Rămâi ancorat în prezent, concentrându-te asupra senzațiilor, cum ar fi atingerile și felul cum îi miroase pielea. Spune-i că arată senzațional. Își va aminti mai mult pasiunea decât imaginile văzute.

La doctor

Dacă ideea de a te apleca te face să strângi din dinți, ține minte: medicul tău a văzut și mai mult de atât. Pune întrebări, ca să-ți distragi atenția de la locul examinării. „Ce teste de screening trebuie să fac? Care sunt simptomele specifice?“ Sunt  două exemple bune pentru început.

Pe masa de masaj

Este posibil să te excite un masaj? Greu de crezut. În timp ce majoritatea bărbaților asociază atingerea cu intimitatea, te asigurăm că un specialist bun va „lucra“ cu profesionalism și te va avertiza înainte să atingă o zonă mai sensibilă.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here