4 avantaje ale bărbaților scunzi

0
1051

 De Ali Eaves. Adaptare de Cristiana Cornea. Foto: Fotolia.

1. Căsnicia ta va fi mult mai stabilă
Bărbații cu înălţime medie sunt cu 32% mai dispuși să divorțeze decât bărbaţii cu înălţimea sub 1,70 metri, potrivit unui studiu din 2014 de la New York University. Cercetătorii bănuiesc că acest lucru are de-a face cu faptul că bărbaţii mai scunzi se căsătoresc mai târziu decât cei înalţi.

2. Riscul de a face cancer este mai mic
S-a constatat, în urma unui studiu făcut pe 585.000 de europeni, că în cazul persoanelor mai înalte, riscul de a face cancer este mai crescut. Cercetătorii spun că factorii hormonali şi genetici care contribuie la creşterea în înălţime pot, de asemenea, stimula dezvoltarea cancerului.

3. Vrei trăi mai mult
Un studiu publicat în PLOS One spune că statura mică prezice o durată de viaţă mai lungă. Bărbaţii mai mici de înălţime au o genă care este strâns legată de longevitate, aşa se explică conexiunea dintre statura şi media de viaţă lungă.

4. Ai parte de mai mult sex
Un studiu din 2014 publicat în Journal of Sexual Medicine arată că bărbaţii din Ungaria care au sub 1,75 metri fac mai mult sex decât bărbaţii înalţi: de trei ori pe săptămână în medie. Cercetătorii nu ştiu exact să explice de ce, dar nici nu contează. Doar bucură-te!

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here