Vorbeste pe intelesul ei

22 februarie 2013

Barbatii si femeile isi exprima dragostea in mod diferit, afla mai multe despre limbajul ei

Exista un motiv pentru care cartea Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus se mentine de ani buni in topul bestseller-urilor stabilit de New York Times. Barbatii si femeile isi exprima dragostea in mod diferit, confirma un studiu efectuat la Universitatea Texas din Austin. Afla mai multe despre limbajul ei.

ASCULT-O CU ATENTIE
Prietena ta nu se mai plange de colacul vasului de toaleta? E o dovada de dragoste. Femeia isi arata afectiunea mai ales cand adopta un comportament mai docil – nu te intrerupe si nu te critica.

 

NU TE ASTEPTA LA SEX
Nu-i de mirare ca barbatii indragostiti sunt mereu gata sa faca sex. Si atunci ce se intampla cu femeile indragostite? „Ele se asteapta ca partenerul sa le seduca“, sustine dr. Schoenfeld. Dar cand simt ca relatia s-a mai racit, femeile au tendinta sa initieze mai des partidele de sex.

 

TREBURILE CASNICE NU SUNT RELEVANTE
Dragostea nu-i determina pe barbati sa duca gunoiul. Insa ii obliga sa faca mai multe treburi casnice cot la cot cu sotiile. Femeile, insa, percep activitatile legate de casa mai mult ca pe o responsabilitate, nu ca pe o forma de afectiune.

 

De Laura Roberson • Adaptare de Irina Mereacre • Foto: ShutterstockCategorii: Sex/Relații

ComentariiAboneaza-te la newsletter-ul Men's Health!