Vorbeste-i

0
257

Lista asta n-ar fi nici simpla si nici atit de scurta. Din fericire, tu poti spune mult mai multe lucruri care s-o dea pe ea gata. Iar daca ai ajuns cu ea in pat, se pare ca i-ai pus deja citeva in practica. Acum, incearca sa le urmezi si pe astea si ea o sa tinjeasca dupa tine. La propriu.

4 fraze simple care fac cat o mie de filme porno

“E OK sa nu ne grabim”

Spune-o pe bune. Mai ales cind esti cu o partenera noua si inca nu stii daca o sa faceti sex sau nu in seara asta. Sau cind tocmai te-ai impacat cu o fosta. Spunindu-i asta, ii intaresti convingerea ca iti pasa in primul rind de ea si apoi de sex. In plus, de multe ori aici functioneaza reversul medaliei: ea o sa sara pe tine imediat ce-ai terminat propozitia.

“E atit de frumoasa alunita in forma de inima, pe care o ai pe coapsa stinga”

Complimentele sint intotdeauna bine-venite. Mai putin atunci cind sint generice si ea o sa creada ca le-ai mai spus acelasi lucru si celor 30 si… de femei care ti-au trecut prin pat. Concentreaza-te pe detaliile unice – felul in care i se curbeaza buzele sau cum i se lumineaza ochii cind iti zimbeste. Cu cit o faci sa se simta mai speciala, cu atit mai excitata va fi. Complimentele de dupa sint si mai asteptate. (Ai grija doar sa nu fie ceva de genul “Faci treaba buna”.) Dupa o partida de sex, femeile se simt ravasite – fara machiaj si cu parul vraiste. Acum e timpul sa-i spui ca iti place la nebunie cum arata.

“Tu” Rosteste-l des. “Tu ma faci sa ma simt atit de bine” in loc de “Ma simt atit de bine”. Desi pare doar o chestie minora, psihologic ea reprezinta o diferenta majora. Iar femeile iubesc nota personala.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here