Tu propui, ea refuza

0
5785

De ce iubita ta nu mai are chef sa faca dragoste cu tine si cum poti remedia situatia. Din pacate, pentru multi barbati aces­ta nu mai e doar un banc rasuflat, ci cruda realitate. Noapte de noapte isi abordeaza sotia, poate-poate ea va fi de acord sa faca dragoste. Dar de fiecare data ea are o migrena sau nu poate sub nici o forma rata filmul de la televizor.

Un libido nu dispare fara motiv. Daca iubita ta nu mai are chef de sex ca pe vremuri, cu siguranta exista un motiv intemeiat. Iata cele mai comune 7 cauze care pot duce la moartea pasiunii si tot atitea moduri de a o resuscita.

Motivul nr. 1:

Nu vorbiti niciodata despre sex. “Din cite stiu eu, si sotia mea ar vrea sa facem dragoste mai des”, spune Bogdan, un programator de software de 32 de ani care s-a insurat acum 14 ani cu fata cu care era prieten inca din clasa a IX-a de liceu si pe care o iubeste la fel de mult ca atunci. “Din pacate, sexul nu este unul dintre subiectele noastre preferate de conversatie. Ma tem ca s-ar simti jignita daca i-as spune ca e ceva in neregula cu viata noastra sexuala. In plus, nu cred ca e nevoie sa vorbim despre sex. Lucrurile astea ar trebui sa se intimple pur si simplu, fara cuvinte de introducere, asa cum se intimpla acum ceva ani.”

Acum ceva ani lucrurile stateau cu totul altfel. Atractia incendiara de atunci s-a transformat in ceva mult mai matur si mai
linistit. Atitudinea “facem sex si nu avem nevoie sa vorbim despre asta” e depasita de vechimea relatiei voastre.

Ce e de facut
: Daca tu si sotia ta obisnuiti sa vorbiti deschis despre orice alte lucruri care privesc relatia dintre voi si sinteti fericiti impreuna cu o singura mare exceptie (sexul), incearca sa abordezi problema fara sa devii defensiv si fara sa lansezi acuzatii. Intr-una dintre serile in care vrei sa faceti dragoste, spune-i iubitei tale: “Ma simt foarte bine astazi, mi-ar placea sa facem dragoste” sau ” esti frumoasa ca in prima zi cind te-am cunoscut. Ce zici de-o calatorie in timp?” Apoi lasa-i putin timp sa reactioneze.

Daca nu ati mai avut niciodata o discutie despre sex, sotia ta ar putea fi de-a dreptul socata sa auda cuvintul cu pricina. Dar pe de alta parte s-ar putea simti usurata ca in sfirsit puteti vorbi deschis despre asta.

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here