Trucuri de abordare

0
295

Uneori, este mai bine să nu îți ții mîinile acasă… Mai clar, ca să nu faci vreo manevră greșită: dacă atingi antebrațul unei femei, ea își va mai coborî puțin garda. După ce au studiat comportamentul a 120 de femei într-un club, cercetătorii francezi au descoperit că probabilitatea ca acestea să accepte o invitație la dans era cu 50% mai mare atunci cînd gestul fusese însoțit de o atingere subtilă. Autorii studiului spun că atingerea îi face pe bărbați să pară puternici și deținînd controlul – ambele, caracteristici sexuale atractive.

Lichid întăritor: sucul de rodii ar putea reprezenta un elixir eficient pentru erecții. După ce medicii de la Universitatea din California – Los Angeles au administrat unui grup de pacienți cu disfuncții erectile moderate cîte 250 ml/zi din acest lichid, timp de o lună, aproape jumătate dintre subiecți au declarat că au înregistrat erecții mai puternice și cu o durată mai mare. Conținutul bogat de antioxidanți al sucului de rodie – mai ridicat decît al oricărei alte băuturi din fructe – crește fluxul sangvin către penis, reducînd formarea plăcilor de aterom în artere, afirmă autorii studiului. Dacă ai avut oarece probleme de acest gen, nu mai sta pe gînduri și adaugă lichidul- medicament pe lista ta de băuturi. Reține: cu cît conținutul de fruct al sucului este mai mare, cu atît mai bine.

Ajutorul… te ajuta: nu cît de plin e portofelul tău te face mai atractiv, ci cît de mult împarți altora. Femeile consideră actele de caritate ca fiind sexy, afirmă un studiu de ultimă oră, efectuat de specialiștii de la Newcastle University (Anglia). Cercetătorii au rugat 146 de femei să aprecieze gradul de atractivitate al unui grup de bărbați înainte și după unele experimente care au dezvăluit generozitatea fiecăruia dintre aceștia din urmă. Rezultatul? Masculii care au fost cei mai generoși au primit un bonus de 10% în calificativele femeilor. “De la actele filantropice copleșitoare la purtarea unei brățări pentru o anumită cauză, orice gest care presupune niște bani cheltuiți pentru a ajuta pe cineva indică faptul că ai putea fi un partener romantic”, spun autorii cercetării. Curăță și te susține la nevoie.

Plămăni de fier:chimioterapia are și ea limitele ei. Mai ales atunci cînd este vorba de diferența de sex: femeile au, în mod natural, cu 25% mai multe șanse decît bărbații de a supraviețui cancerului pulmonar. Este concluzia unei cercetări efectuate de oamenii de știință de la Mount Sinai School of Medicine, care au analizat aproape 19.000 de astfel de cazuri. Mai mult, studiul dezvăluie că, în fazele terminale, femeile au luptat împotriva bolii cu peste 14 luni mai mult decît au făcut-o pacienții bărbați. Autorii cercetării spun că inerentele diferențe genetice din țesutul pulmonar pot fi considerate responsabile de acest fenomen.

Avantaj: femeile.
Ce poti face: consumă suc de grepfrut alb. Cercetătorii hawaiieni au descoperit că acest lichid bogat în narangină îți poate reduce riscul de cancer pulmonar cu 40%.

Cine își pierde capul mai ușor:reprezentantele sexului frumos sînt mai puțin susceptibile să înregistreze pierderi de memorie decît bărbații, declară specialiștii britanici. Afirmația a fost făcută după ce aceștia din urmă au monitorizat mecanismele cerebrale ale unui grup de 150.000 de adulți. Care este explicația fenomenului? Un hormon specific – denumit progesteron – protejează neurotransmițătorii femeilor.

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here