Tratat de sanologie

0
354

Sanii sunt precum fulgii de zapada. Fiecare are unicitatea lui, dar daca stii cum sa-i iei, o sa ai toate sansele sa ti se topeasca in gura.

Calibru greu

Cu cit sint mai mari, cu atit trebuie sa-i stimulezi mai mult. Tot specialistii sint cei care au concluzionat (stiintific, evident) ca sinii mari au o sensibilitate cu 24% mai mica decit confratii lor mai mici. Iar chirurgul plastician Alan Matarasso ne si explica de ce: “E vorba de faptul ca nervul responsabil cu senzatia transmisa din sfirc e intins la maximum.” Foloseste-ti limba cu toata increderea. Poti sa incerci si un rontait foarte usor.

Categoria usoara

Atit sinii mici, cit si posesoarea lor, “suporta” mai multa actiune. Lucru care nu e valabil in cazul tipelor “cu greutate”. Cuprinde-i deci cu incredere in palma ta si supune-i apoi la cit mai multe miscari delicate. Atentie! A se pune in aplicare in timpul unei partide de sex si nu atunci cind faci un aluat de pizza.

Sfircuri mari

“Pentru ca dispun de mai multe terminatii nervoase, sfircurile mari devin adesea hipersensibile la atingere”, ne scoate din nou din incurcatura Dr. Matarasso. Concentreaza-te mai degraba pe zona din jurul sinilor, in special spre axila, portiune unde exista un punct sensibil care este de obicei neglijat.

Sfircuri mici

Cind vine vorba de senzatii, ai de-a face aici cu opusul sfircurilor mari – deci trebuie sa pleci in cautarea zonelor sensibile. Aici, mai sensibila la atingere decit tinta centrala e aureola – cercul inchis la culoare care inconjoara sfircul. Daca circumferinta aureolelor ei este mai mica de 3,75 cm (nu trebuie sa fii vreun inginer ca sa-ti dai seama cam cit vine asta), concentreaza-ti atentia pe partea superioara a acestei zone circulare, adica exact pe portiunea cuprinsa intre orele 10 si 2. Evident, iti imaginezi ca aureola ei este un mic cadran de ceas. O data ajuns acolo, cauta centrul centrului tintei. Hai, ca e simplu!

Silicoane, neamule!

Nu le intilnesti la tot pasul, dar, cine stie? Poate da norocul peste tine si ajungi sa pui mina si pe lucratura cu pricina. Oricum, noi nu vrem sa te trezesti nepregatit intr-o astfel de situatie. Cind iti revii din surpriza, concentreaza-te pe toate suprafata sinului. Foloseste-te de limba si indreapta-te spiralat spre sfirc. Ai reusit? Bravo! Acum incearca sa te abtii si nu te apuca sa-ti suni toti amicii ca sa le dai vestea cea mare.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here