Tot ce trebuie sa faci e sa ceri

0
442

Uneori, partida de sex a visurilor tale e doar la un pas distanta. Care e cea mai fierbinte partida pe care ti-o amintesti? Asta e o intrebare care ne pune pe ginduri pe noi toti. (O sa fac o mica pauza cit treci tu in revista citeva potentiale momente erotice mai speciale.)

Sintagma asta, “cea mai tare partida de sex”, e una foarte folosita in majoritatea textelor despre sex pe care le gasesti in mass-media.

De multi ani, rareori mi se intimpla sa ies la o cafea cu cineva si sa nu aud povestiri cu iz erotic, de la amici, colegi, uneori chiar si de la barman sau de la cosmeticiana. stiu atit de multe despre ce incita o femeie si un barbat, incit as putea cu usurinta scrie o carte numai pe acest subiect. Am ascultat cu atentie fiecare poveste in parte, sute de ipostaze, personaje, decoruri, pozitii si stimuli. stiu si ce lipseste din viata sexuala a barbatilor din jurul meu, la fel cum stiu care sint cele mai bune partide de sex pe care leau avut, si pe care nu le-au avut, pentru ca se petrec doar in imaginatia lor.

Partea ciudata e ca majoritatea oamenilor care mi-au marturisit ce si-ar dori in pat nu sint la fel de deschisi cu partenerii lor, de teama sa nu para ciudati sau sa nu-si jigneasca perechea cu cerinte exagerate. Adevarul e insa ca nu e chiar atit de greu sa te deschizi in fata celei pe care o iubesti. Totul incepe cu “harta erotica”, un termen patentat in 1980 de John Money, profesor al Universita-tii Johns Hopkins, care descrie un model ce se regaseste in toate episoadele erotice ale fiecarui barbat, indiferent ca vorbim de cele reale sau de unele imaginare.

Aceasta harta contine dorintele tale, suma lucrurilor care-ti plac si care-ti displac, fanteziile si fricile tale. Sexul grozav presupune explorarea si descoperirea reciproca, folosind harta erotica a celuilalt. E ca si cum ar trebui sa gasesti comoara ingropata. Te incinta ideea, nu? Important e sa stii cum sa ceri. Asa ca mi-am indreptat atentia spre mai multe femei si le-am intrebat ce ar trebui sa faca si sa spuna un barbat pentru a se bucura de sexul pe care si-l doreste. Am obtinut urmatoarea lista de principii generale si lectii exacte. Dupa ce le vei citi, vei fi sigur ca cea mai tare partida de sex din lume urmeaza sa se intimple foarte curind.

Incearca o abordare relaxata

Daca vrei sa transformi o fantezie in realitate, trebuie sa iei lucrurile incet. Lasa-ti iubita sa se acomodeze mai intii. Uite ce zice o buna prietena de-a mea, 28 de ani: “Iubitul meu isi dorea din tot sufletul sa facem dragoste in natura, mai precis pe plaja. Eu nu eram foarte incintata de idee, dar el nu m-a presat. De fapt, a facut exact invers: mi-a demonstrat ca ideea de a face sex in spatii deschise ma incita. in timpul unei cine cu prietenii, a inceput sa-mi sopteasca lucruri perverse, apoi a inceput sa ma mingiie pe picior pe sub masa.

Peste citeva zile, mi-a venit ideea sa mergem intr-un club si sa ne prostim pe holul intunecat, in conditiile in care eu nu purtam nimic pe sub rochie. Ca sa nu mai zic cum am continuat partida in taxiul care ne-a dus acasa… Acum am eu o fantezie: sa fac sex in lift. Mi se pare mai tare decit mii de fire de nisip pierdute prin lenjeria mea intima…”

Lectia: O fantezie incepe intotdeauna ca o idee.

Planteaza-i ideea in minte, apoi las-o sa creasca singura. Iubitul amicei mele a facut mai mult decit sa n-o preseze cu fanteziile lui: a lasat-o sa isi faca ea propria fantezie. Daca esti stresat de idee, spune-i simplu ca ai avut un vis erotic care o implica si pe ea, apoi fii smecher. Las-o pe ea sa afle detaliile, nu i le oferi pe tava. Vei observa ca e extrem de curioasa de fanteziile tale si chiar are unele proprii extrem de interesante. Daca ii vei prezenta fantezia ta ca pe un vis, o vei ajuta sa nu se simta vinovata ca nu te satisface. Nu te poate acuza ca ai vise erotice cu ea, asa ca n-ai cum sa pierzi.

1
2
3
4
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here