Test de aptitudini sexuale

0
264

Ai senzatia ca femeile nu mai au nici o taina pentru tine? Chiar crezi ca le intelegi? Uneori ti se pare ca da. Alteori nu faci altceva decit sa speri ca ochii, inima si, de ce sa nu recunoastem, hormonii tai vor fi suficient de perspicace sa-ti aduca premiul cel mare: pe ea.

Cu ajutorul Testului nostru de Aptitudini Sexuale, acum poti ata in sfirsit raspunsul la intrebarea care te chinuie zi de zi si mai ales noapte de noapte: “Oare cit de bine ma pricep, de fapt, la femei?

Chestionarul contine o serie de 13 intrebari oarecum simple, de la ABC-ul primei intilniri la sex si de la regulile relatiei de lunga durata la sfaturi despre cum sa-i dai papucii. Masoara cantitatea cunostintelor tale in domeniu si descopera in ce faza a relatiei te ati, care-ti sint slabiciunile si punctele forte.

Partea cea mai tare e ca la sfirsit vei primi o nota, un rezultat final in cifre, cu care te poti da mare la toata lumea sau de care te poti rusina in gind, de unul singur. Sa nu cumva sa incerci sa trisezi. Nu ai voie sa lasi revista din mina ca sa iei femeile la intrebari pe strada, nu o asalta pe vecina cu situatii ipotetice la care astepti raspuns. Ai avut atita timp la dispozitie (ani, cincinale, poate chiar decenii) sa te pregatesti pentru asta.

Vom vedea acum daca tot acest timp e unul pierdut sau, dimpotriva, unul investit cu folos. Informatia inseamna putere (chiar daca urmeaza sa ati de la noi ca esti total pe linga subiect si ca n-ar trebui sa te apropii de o femeie la mai putin de 100 de m). Nu mai sta pe ginduri. Ia-ti o bere si un creion cu mina de 0,5.

Testul poate fi gasit in numarul MH de septembrie, pag. 109

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here