Te va ierta vreodata ?

0
246

Inainte de orice, doua generalizari importante: barbatii calca pe bec, femeile isi pierd cumpatul rapid (si invers e la fel de valabil, stai linistit). Totusi, nu poti sa nu recunosti cit de norocosi sint barbatii pentru faptul ca noi femeile sintem atit de slabe in fata calitatilor si scuzelor voastre penibile si va dam de fiecare data o a doua sansa.

Pentru a duce la bun sfirsit urmatorul test, imagineaza-ti ca tocmai ai comis o fapta nepermisa. Ia sa vedem cum te scoti din… problema.

Tu și Diana (sa-i zicem asa) aveti intilnire la ora 19.00 la restaurant. Cind ajungi tu (la 19.30), ea tocmai iese pe usa. Cum o convingi sa ramina?

a) Ii explici Dianei ca din punctul tau de vedere, o jumatate de ora nu reprezinta cine stie ce intirziere.
b) Insisti ca ai retinut ca ora de intilnire era 19.30. Nu cedezi pina fata nu e de acord ca de fapt ea a inteles gresit.
c) Reciti un monolog lung si plin de detalii despre toti factorii externi care te-au impiedicat sa ajungi la timp.
d) Intri in restaurant cu rasuflarea taiata si inainte ca ea sa apuce sa scoata vreun sunet, ii spui “Diana, pe drum incoace m-am tot gindit la ce mi-ai spus noaptea trecuta, trebuie sa recunosc ca ai perfecta dreptate”.

  Raspunsul corect este d.

  E absolut firesc sa vrei sa o calmezi pe Diana. Ceea ce e si mai important (si iti poate aduce beneficii mai mari) e sa constientizezi ca ea e nu doar nervoasa, ci mai ales trista si jignita. Faptul ca un barbat intirzie la intilnire face o femeie sa se simta abandonata, iar asta nu e deloc de neglijat. Fata se temea ca nu vei aparea deloc, si nu doar furia ei crestea cu fiecare minut de intirziere, ci si nevoia de atentie. Da-i rapid o doza soc: concentreaza-ti toata atentia asupra ei, asupra ideilor, sentimentelor si nevoilor ei. S-ar putea sa se simta atit de magulita, incit sa uite chiar ca ai intirziat.

  2. Te duci la petrecerea de aniversare a noii tale iubite. Nu i-ai luat nici un cadou. Ai in drum un supermarket non-stop. Ce faci?

  a) Ii cumperi o multime de prostioare: un bax de bere, niste ciocolatele si un CD cu muzica populara. Va crede ca darul de la tine e original si cool, si ca, evident, tu esti la fel.
  a) Ii spui ca nu i-ai luat nimic inca. Ai tot cautat, dar nu ai reusit sa gasesti cadoul potrivit.
  c) Suni un prieten care e deja la petrecere si-l rogi sa te includa la cadoul lui.
  d) Ii spui ca ai comandat ceva, dar nu a sosit inca. Apoi imediat ce ajungi acasa ii comanzi cu adevarat ceva, astfel ca de fapt in final nu ai mintit mai deloc.

   Raspunsul corect este b.

   1
   2
   3
   4
   SHARE

   LEAVE A REPLY

   Please enter your comment!
   Please enter your name here