Supersex – noul manual de sex al mileniuliu

0
305

Tracy Cox este una dintre cele mai cunoscute scriitoare din zona sex/relatii interumane. Consilier pe acest tip de probleme, psiholog, Tracy colaboreaza cu importante reviste internationale, iar cartile ei Supersex si Supertirt sint deja best-seller-uri.

Cu totii ne facem griji exagerate asupra dimensiunii organelor noastre genitale. Iar 85% dintre barbati cred ca marimea penisului lor este importanta pentru femei.

Penis mare/vagin mic

  • Stoarce tubul ala de lubrifiant! – chiar daca pentru inceput ea este destul de umeda.
  • Penetreaza cu grija si opreste-te la fiecare pas, astfel incit corpurile voastre sa se obisnuiasca unul cu celalalt.
  • Incearca sa o penetrezi din cit mai multe unghiuri, ca ea sa-si dea seama care dintre ele ii produce o placere maxima. Daca esti chiar foarte mare, este posibil ca ea sa nu-si doreasca o penetrare totala.
  • Penetreaz-o numai atunci cind ea, in urma sexului oral sau a masturbarii, se apropie de orgasm, pentru ca atunci este lubrifiata si dilatata cel mai mult.

Pozitii potrivite

Alegeti pozitii care sa nu permita penetrarea profunda: ea deasupra, asa incit sa se poata controla adincimea la care ajunge penisul tau. Sau intinsi fata in fata, ea cu piciorul deasupra coapsei tale. Sau pozitia misionarului dreasa cu ceva mirodenii: ea isi inclesteaza picioarele pentru a reduce la minimum accesul lui catre vagin – astfel nu numai ca detine controlul asupra penetrarii, dar este foarte placut si pentru tine. Esti mai mult decit mindru de armamentul tau din dotare? Nu uita ca, desi pot stirni invidia altor barbati, penisurile uriase le pot insuta femeilor un adevarat sentiment de frica.

Textul de fata se regaseste in volumul “Supersex”, aparut la editura Litera International (www.litera.ro).

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here