Studii superioare

0
258

Barbatul obisnuit se descurca binisor cu femeile. Cu ajutorul ghidului nostru, tu poti fi insa peste medie. Afla cum sa atingi performante deosebite de fiecare data.

Sanse ca barbatul obisnuit sa “marcheze” inaintea femeii obisnuite: 33%.

Se spune ca lucrurile bune vin la cei care asteapta… Din pacate, conform statisticii de mai sus, ai doar 1 sansa din 3 s-o convingi sa-si petreaca noaptea cu tine.

Daca incepi sa pierzi controlul, aminteste-ti acest articol

Pornim de la ideea ca raspunsul erotic are patru faze: excitatie, platou, orgasm si rezolutie. Majoritatea barbatilor trec rapid peste primele doua faze, tintind direct la orgasm, insa secretul de baza este sa reusesti sa-ti identifici punctul din care nu mai poti evita climaxul. Si sa-l amini. Stiu ca acesta e unul dintre cele mai dificile lucruri pe care i le poti cere unui barbat, dar promit ca beneficiile sint pe masura.

Asadar, incepe prin a da o nota de la 1 la 10 gradului tau de excitatie. Incearca sa te mentii undeva in jurul notei 7, prin penetrari lente si plasind-o pe ea deasupra, pentru o stimulare mai putin puternica. Daca simti ca te apropii de 8, stringe pret de citeva secunde virful penisului. Acest gest va intirzia ejacularea. Ca si cum in prag ar aparea mama-soacra, dar cu muuult mai putin jenant.

Numarul de aventuri de-o noapte pe care le are barbatul obisnuit: 7

Inainte de a merge mai departe, tin sa precizez ca un numar mai mare nu e neaparat un lucru bun, daca ne gindim la faptul ca femeile considera aventurile de-o noapte complet imorale.

Alege o victima usoara, o femeie imbracata extrem de decoltat.

Teoria conform careia femeile care se imbraca sexy sint dispuse sa mearga rapid pina la capat e foarte adevarata. Cercetatorii Universitatii California au descoperit ca atunci cind sint la ovulatie, femeile lasa mai multa piele la vedere, tocmai pentru a atrage barbatii. Ea nu-si da seama la modul constient de faptul ca vrea sa te aduca in dormitor. Asa ca ai face bine sa profiti.

Si sa te parfumezi cum stii mai bine. Studii organizate de Revista de reproducere umana arata ca simtul mirosului la femei este intensificat in aceasta perioada. Se pare ca cel mai eficient miros e cel de lamiie. Cercetatorii Universitatii Northwestern au descoperit ca parfumurile cu iz de citrice cresc atractivitatea barbatilor in ochii doamnelor.

Dimensiunea penisului barbatului mediu: 12,7 cm lungime, 10 cm circumferinta

Am auzit undeva intr-un film expresia “cele mai bune lucruri vin in ambalaje mici”. Ei bine, studii realizate de Royal Hallamshire arata ca mai bine de 50% dintre barbatii cu dimensiuni normale cred despre ei insisi ca sint prea “mici”. Femeia obisnuita insa nu e de acord cu subestimarile barbatului mediu: 85% dintre femeile intervievate au declarat ca sint multumite de dimensiunile penisului partenerului.

Pastilele promovate in sutele de e-mailuri pe care le primesti lunar si care-ti promit centimetri in plus nu functioneaza.

Singurele rezultate sint obtinute pe cale chirurgicala, dar procedura e una foarte complicata, riscanta si aproape deloc recomandata de specialisti. Exista totusi si alte metode care te pot ajuta sa obtii mici imbunatatiri. Intii de toate, lasa-te de fumat: in ciuda lasoului sau lung, tipul macho de la Marlboro sigur nu era un armasar foarte bine dotat. Un studiu realizat de Universitatea California a demonstrat ca penisurile fumatorilor sint, in medie, cu 2,5 cm mai mici decit cele ale nefumatorilor.

1
2
3
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here