Spune adevărul: cu câte femei te-ai culcat?

0
2712

E o întrebare care de cele mai multe ori ne jenează, la care mulți dintre bărbați răspund cu o minciună, după cum au aflat cei de la DrEd.com în urma unui sondaj realizat printre americani și europeni deopotrivă.

Deși majoritatea bifează adevărul, doi din 10 bărbați americani, care a avut relații intime în medie cu 16 partenere, recunosc că mint și scad numărul atunci când sunt întrebați. Pe de altă parte, peste 30% dintre femei și bărbați spun că nu împart numărul cuceririlor cu partenerul pentru că nu cred că e un detaliu important.

(Ia și câteva Lecții despre dorință)

Cum procedezi însă atunci când discuția apare? Te faci că n-ai auzit? Schimbi repede subiectul? Psihoterapeuta Leslie Bell ne ajută: „Înainte de toate, important e momentul. Dacă sunteți abia la a doua sau a treia întâlnire, e rezonabil să eviți întrebarea și îți rogi partenerul să vă cunoașteți mai bine înainte să vorbiți despre asta. Oricum ar fi, istoria amoroasă de obicei nu joacă un rol important într-o relație.ˮ Cât despre metoda Pinocchio? Bell insistă că onestitatea e cea mai bună carte. Orice adevăr care iese la suprafață ulterior în relație creează frustrări, indiferent de „greutateaˮ lui.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here