Si baietii buni au succes

0
433

Ai incredere in tine. Daca n-o ai, nu te obosi sa citesti restul articolului, pentru ca oricum n-ai nici o sansa sa faci sex. Nu ma intereseaza ce fel de smecherie mentala e necesara. Ori ca incepi sa tipi la propria imagine din oglinda ca sa te motivezi, ori ca iti imaginezi ca tipa pe care ai pus ochii are un cos urias pe nas.

E absolut obligatoriu sa iti obisnuiesti corpul sa se poarte ca si cum ai fi foarte sigur pe tine. Nu merge sleampat, priveste-o atent si zimbeste-i cind iti vorbeste. Pune berea pe bar, altfel te vei agata de ea ca de un colac de salvare. Daca tu nu crezi ca esti un adevarat armasar, nici ea nu va crede asta.

Dar nu fi arogant

Daca exagerezi si te asezi pe tine in centrul atentiei (facind pe grozavul si povestind tot felul de intimplari in care tu si numai tu esti erou principal), tipa va crede ca esti nesigur si disperat. Ca tii neaparat sa demonstrezi ceva. Femeile simt complexul lui Napoleon in mai putin de 1 minut. Ai putea in schimb sa incerci sa faci glume la adresa ta.

Autoironia e un adevarat magnet pentru femei

Dar refera-te la lucruri din trecut. Pe vremea cind erai in primul an de liceu si te luptai cu acneea si profesorul de fizica. Astfel ii demonstrezi ca ai simtul umorului si mai ales ca acum ai evoluat, esti un barbat adevarat, simpatic si mindru de el! Eu am fost cucerita de cel putin 3 ori cu poza stupida de pe permisul de conducere! Dar ai grija sa nu exagerezi cu auto-mistocaria, s-ar putea sa nu indeplinesti urmatoarea conditie…

Nu te plinge si nu injura

De nimic – e foarte neexcitant. Daca nu reu-sesti sa atragi atentia chelnerului, de exemplu, nu suspina galagios si mai ales nu face scandal. Mai bine te declari amuzat de situatie si o rogi pe ea sa-si incerce norocul la acelasi chelner. Ai probleme la munca? Si ce daca, aici am venit sa bem si sa ne simtim bine, nu?

Nu mai fi atit de atent

Baietii cuminti urasc sa jigneasca, asa ca adauga la sfirsitul oricarei propozitii mai sarcastice precizarea “Era doar o gluma!”. Nu e cazul sa fii atit de delicat si atit de disperat sa-i faci pe plac tipei. Fa un banc pe seama cocktailului pe care si l-a comandat, amuza-te pe seama muzicii pe care danseaza, fa misto de bancurile pe care le face. Cam asa cum le luai in biza pe fetele pe care le placeai cind erai in clasa a VI-a.

Fa-i complimente

La modul inteligent, te rog. Nu te lua de felul in care arata, e satula de astfel de laude. I s-a spus de atitea ori ca are pielea frumoasa, incit probabil ca nici nu mai considera asta un compliment, ci mai degraba o stupida si uzata replica de agatat. Mai bine o asculti atent (O asculti, nu? Alooooo!) si observi ceva anume despre personalitatea ei. Putini barbati reu-sesc sa faca asta. E foarte probabil sa intuiesti gresit si sa-i lauzi o calitate pe care n-o are. Dar nu-i nimic. Oamenii sint fascinati de puterea celor din jur de a le ghici personalitatea.

E ca cititul unui horoscop. Daca te face sa rizi, spune-i ca e haioasa. Daca spune ceva dragut, spune-i ca e delicata. Daca povesteste o intimplare interesanta, intreab-o daca o poti imprumuta s-o spui mai departe. Odata intr-un bar, un tip mi-a spus ca ii place ca am stil. imi aduc aminte perfect seara aceea. Daca mi-ar fi spus ca arat bine nici nu l-as fi bagat in seama.

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here