Sezonul pielii dezgolite

0
282

Text de Lisa Taddeo • Fotografii de Brooke Nipar

În acest text numele unor persoane au fost schimbate. Dar suntem siguri că nu te deranjează chestia asta.

Ne aflăm într-un colț ascuns dintr-un bar întunecat. Bem vin roșu și mâncăm prosciutto pe felii de pâine prăjită. Sunt cu câteva prietene, printre care și Ana – o tipă înaltă, frumoasă și atrăgătoare, cu părul lung cu șuvițe roșcate și șatene. O întreb cum își simte pielea vara, pentru că noi, femeile, simțim altfel când mercurul urcă în termometru. Vrem să facem sex mai des și cu mai multă pasiune, mai ales după-amiază, în jurul orei trei, eventual după ce ne-am rumenit pe plajă pentru câteva ore sau ne-am plimbat pe străzile din oraș unde am ieșit cu vreo două kilograme de haine în minus față de îmbrăcămintea purtată acum câteva luni. Acum pielea noastră e mai caldă. E transpirată, crăpată și umedă, iar fiecare por e gata să primească ceva.

„Mike F.“, întrerupe Ana tăcerea. Erau la casa mătușii ei, în spate, la piscină. Era vară în Indiana, iar ei aveau 17 ani. Mike, un tip înalt de 1,90 metri, cu ochii albaștri și părul blond – era un jucător de baschet foarte popular în liceu –, iar Ana era extrem de frumoasă.

Ea purta un sutien cu imprimeu floral. Corpul ei era perfect, chiar dacă era prea tânără să realizeze asta. În casă erau Ana, acest tip și… soarele. Când el a tras de o bretea, a apărut o fâșie albă de piele, iar în jurul ei totul era bronzat și fierbinte. Cealaltă mână a băiatului era pe genunchiul ei, apoi pe coapsă, apoi…

Ana îmi spune că pielea ei era curățată de clor și buzele îi erau arse „ca chipsurile“. Şi adaugă: „Îmi amintesc şi acum cât de sexy m-am simţit, cum mi-am simţit pielea crudă şi vie“. 

Karyna este o australiancă expertă în scufundări şi are o amintire pe care o retrăieşte când stă tolănită în pat. E în Mexic cu prietenul ei, în apă, în faţa unui bar de pe plajă. Are pe ea un costum de baie galben-deschis. El îi prinde talia subţire cu braţele, iar ea îi cuprinde mijlocul cu picioarele ei lungi şi încep să se sărute. „E o chestie să atingi pielea în apă“, spune Karyna.

„Eram în apă până la piept şi am făcut-o. Erau oameni acolo, la o distanţă de vreo trei metri, dar nu ştiau ce făceam noi acolo. Mă rog… poate că au ştiut, dar nouă nu ne-a păsat.“

Bevan e o blondă focoasă, iar vara se bronzează ca un model hawaiian. Îi place să facă asta în august, când adoră să arunce pe ea o rochie albă subțire și, deși are sâni generoși, nu poartă sutien. Își imaginează cum înghite Bloody Mary după Bloody Mary și suge masa cărnoasă din niște stridii, iar un bărbat îi spune că arată fantastic. „Simți cum miros atât sarea de pe piele, rămasă de la ultima baie, cât și feromonii. E o chestie primitivă“, spune Bevan și închide ochii. 

Vara, pielea noastră e perfectă pentru atingeri, pentru sex. Sex ca-n concediu, cu cearșafuri șifonate și picioare dezgolite care răsar de sub ele. Lămâi și uleiuri. Fire de iarbă rătăcite pe spate, urme de nisip în păr. Bucuria de a trăi în arșiță și indiferența cu care te bucuri de prezent.

Îmi revine în minte o excursie la mare de acum mulți ani. Sunt la un bar, cu picioarele în nisip. Port o rochie cu imprimeu floral și simt cum bumbacul se întinde parcă nefiresc pe pielea proaspăt bronzată, care acum doare.

Un tip se lovește de mine. Are un zâmbet diabolic. Dansăm, rochia mea se atinge de coapsele mele. Mai târziu ne plimbăm pe plajă, ne ținem de mână și ne sărutăm în timp ce oceanul ne răcorește picioarele, iar el îmi prinde ambele încheieturi în mâinile lui și-mi ridică brațele deasupra capului. Totul e pur și simplu… perfect; în ziua aia și în luna care urmează.

„Acum Mike F. este chel și gras“, susține Ana, iar băiatul meu de pe plajă e Dumnezeu-știe-pe-unde. Însă acele momente erau momentele pielii noastre, iar noi le-am savurat și le vom păstra vii pentru vara asta și pentru vara următoare și pentru fiecare clipă când vom închide ochii în soare.

 MH070812_FEA_SEX_01

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here