Sexul riscant pe care îl încearcă din ce în ce mai multe cupluri

0
1094

La ora 15.30 în după-amiaza zilei de vineri (da, da, la lumina zilei) un cuplu s-a apucat de treabă pe trotuarul din fața magazinului de rochii de seară din Chula Vista, Calif.

Proprietarul magazinului i-a filmat rostogolindu-se pe asfalt, simulând ce a avea să urmeze. Conform relatărilor martorilor, hainele au dispărut după 15 minute de hârjoneală. A! Și tocmai se cunoscuseră.

A doua, zi, o altă scenă: Universitatea din Tennessse un cuplu s-a lansat în propriul meci în camera de presă a Stadionului Neyland. Dar cum au fost prinși? Postând o fotografie pe Snapchat.

În ultimul, dar de departe cel mai deranjant dintre incidente, un cuplu s-a filmat făcând sex pe la spate lipiți de pereții unui lift dintr-o stație de metrou rămasă neidentificată. Au fost întrerupți de un trecător. Femeia s-a întors arătând că în tot acest timp a purtat un bebeluș într-un ham atașat pe pieptul ei.

Să ne lămurim: Nu încercăm să avizăm sexul în văzul tuturor. Nu poate duce decât la o amendă pentru comportament indecent și conversații pe care ai vrea să le eviți cu membrii familiei după ce ai apărut la televizor. Și, sperăm noi, pentru cuplul din metrou, o vizită a serviciilor sociale.

Dar experții ne plasează în epoca de aur a exhibiționismului. Să fii văzut este pentru unele femei un puternic excitant pentru că le face să se simtă dorite – un punct culminant al fanteziilor feminine, conform Prof. Dr. Ogi Ogas, expert în neurologie cognitivă și co-autor al lucrării Un miliard de gânduri imorale.

Vestea bună: Poți lua parte fără să fii cel mai mare nenorocit sau un infractor.

Și încă ceva: Nu faceți nicio prostie. Pentru că, până la urmă, nimeni nu mai empatiza cu scuza „ne-a luat valul (pasiunii)”.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here