Sexul oral… castigator la puncte

0
249

Cum sa iei punctaj maxim
Incepe cu niste mingiieri blinde de-a lungul coapselor ei – de la genunchi pina in zona pubiana. Asta ii va accentua senzatiile in alte zone si o va umezi bine inainte ca tu sa te ocupi direct de punctul ei de “maxima actiune”.

Clasicele picioare lipite

Cum se face:Ea sta culcata pe spate, dar nu-si departeaza picioarele.

Avantaj: O pozitie buna, mai ales pentru femeile care sint timide sau nu foarte relaxate cind vine vorba de a primi sex oral.

Drept inainte, varianta 1

Cum se face:Ea e culcata pe spate cu picioarele peste umerii tai. Tu stai cu fata intre picioarele ei.

Avantaj:Pozitia este ideala pentru femeile care vor sa fie mingiiate cu putere de toata suprafata limbii tale.

Cum sa iei punctaj maxim: Foloseste-ti palmele pentru a-i mingiia si abdomenul, impingindu-i pielea in sus. Aceata miscare ii va expune si mai mult clitorisul si va intensifica senzatia oferita de limba ta.

Drept inainte, varianta 2

Cum se face: Din aceeasi pozitie ca in varianta 1, ii ridici un picior partenerei, pina cind coapsa i se lipeste de piept. Sau aproape. Foloseste-ti mina pentru a-i pastra piciorul in aceeasi pozitie in momentul in care ea incepe sa freamate de placere.

Avantaj: In aceasta pozitie, vaginul ei va fi si mai deschis – iar pentru gitul tau nu va mai fi nicio problema. Pozitia este excelenta pentru femeile care adora o stimulare puternica si directa a clitorisului.

Cum sa iei punctaj maxim: Avind forta gravitationala de partea ta, o sa constati cum ti se umple gura de saliva. Foloseste-o. Poate fi destul de neplacut pentru ea daca limba ta incepe sa se usuce.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here