Sexul „de împăcareˮ nu funcționează întotdeauna

0
1930

Se pare că sexul după o ceartă ni se pare doar nouă o idee bună. Femeilor, nu prea. Cel puțin, așa au aflat cei de la Universitatea Bucknell din Pennsylvania în urma unui sondaj care de-acum ne face să ne gândim de două ori înainte să calmăm lucrurile în dormitor.

74 de bărbați și femei au pus pe foaie acțiuni sau comportamente despre care cred că pot îndrepta un conflict. Apoi, lista a fost împărțită pe categorii și arătată unui grup separat, în care 164 de bărbați și femei le-au punctat pe cele mai eficiente, din punctul lor de vedere. Suprize, surprize: dacă bărbații au votat în majoritate sexul, femeile consideră că mai bine am petrece mai mult timp alături de ele și, eventual, să ne cerem scuze sau chiar să plângem (mai vezi și patru calități pe care femeile le apreciază la un bărbat).

„Toate astea arată că depui efort pentru relațieˮ, consideră T. Joel Wade, profesor de psihologie la universitatea în cauză. Adică, sexul nu e efort? Interesant mai e și faptul că bărbații au luat în calcul și varianta treburilor casnice și a complimentelor. Așadar, cântărește bine opțiunile . cea mai bună soluție pare să alegi un film romantic, la finalul căruia să izbucnești în lacrimi.

Foto

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here