Sexul cel de toate zilele

0
271

Femeile se excita mai mult atunci cand citesc povesti erotice comparativ cu vizionarea unor fotografii pornografice, sustin medicii americani de la Universitatea John Hopkins. (Ai gasit si explicatia pentru care ea nu e la fel de excitata ca si tine atunci cand ii arati ultimele tale download-uri pe calculator.)

Cincisprezece minute de lectura pot inlocui tot atitea minute de preludiu. Roag-o sa-ti citeasca niste pasaje din Henry Miller inainte de a patrunde sub cearsafuri. In momentul in care va azvirli cartea de perete si va sari pe tine ca o leoaica la prada, munca ta de amant grijuliu va fi inutila. Cuvintele domnului Miller si-au facut deja efectul.

Spune-o tare!

Exista o legatura biologica intre sunetele puternice si sex. S-a dovedit ca anumite componente ale urechii tale interne sint stimulate de sunetele puternice si transmit semnale catre centrul din creierul tau responsabil cu placerea. În loc sa-i soptesti iubitei gindurile tale cele mai perverse, rosteste-le cu voce tare. Lipeste-ti buzele de urechea ei si vorbeste-i pe un ton normal – ii va placea si senzatia pe care i-o provoaca miscarea buzelor tale pe ureche.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here