Sexperiment: „Am ieșit într-un club de striptease“

0
642

 De Anna Breslaw. Adaptare de Oana Popa. Ilustrație: Gary William Musgrave.

Când i-am spus iubitului meu că vreau să mergem într-un club de striptease împreună, a crezut că n-a auzit bine. E adevărat că nu-mi stă în caracter. Dar aveam niște motive ascunse. În primul rând, speram să readuc la viaţă maniacul sexual din el. În al doilea rând, voiam să-mi testez capacitatea de a face faţă geloziei. Cel mai potrivit loc pentru a înfrunta problema era Sapphire, un club de striptease din Manhattan. Oferta lor pentru cupluri avea să fie un experiment care fie va arunca în aer laboratorul, fie va deschide o nouă direcţie de cercetare.

Însă Dan era puţin cam îngrijorat: „Nu vreau să te îmbeţi și să te lansezi într-o discuţie interminabilă dacă-mi place sau nu vreo stripteuză“. Nu făcea pe nesuferitul; chiar era o posibilitate reală.

„Nu cred că se va întâmpla așa“, am spus eu.

Dintotdeauna mi s-a părut că relaţiile lui Dan cu fostele erau mai carnale și mai libertine, în timp ce relaţia cu mine este foarte cerebrală, în toate aspectele. În plus, mă gândesc prea mult la faptul că e atras de alte femei. Deci, în loc să băgăm problemele astea sub preș, aveam de gând să smulgem preșul cu totul.

Dansatoarele se unduiesc și țopăie de colo-colo ca niște roboţi cu sâni. Stabilim să alegem fiecare câte o stripteuză – a mea va face un dans erotic, doar pentru mine, iar cea aleasă de el va dansa pentru amândoi.  După 20 de minute, pun ochii pe o femeie pe gustul meu. Genul meu, se pare, sunt femeile care seamănă cu fetele populare, de bani gata, care mă sâcâiau în școala generală: creaturi superbe cu părul lung și blond și un bronz perfect. Angela poartă o rochie scurtă, de culoarea lavandei. Ce e sub rochie pare natural.

Pentru a ne obișnui cu ideea dansului erotic, stăm toţi trei la povești o vreme, de parcă am fi la Starbucks. Angela se prinde că nu sunt în largul meu, așa că face pe profesoara și îmi arată cum să dau din fund în faţa lui Dan. Fac o încercare: e atât de captivat de fundul meu, încât abia dacă se uită la Angela. Având în vedere că relaţia mea cu Dan este deseori prea cerebrală – dezbateri, anecdote, discuţii interminabile –, să fiu văzută ca un obiect sexual este o alternativă sexy pentru mine.

Apoi, vine rândul lui Dan să aleagă o stripteuză. Îi ia o veșnicie, e ca un copil care-și pune o dorinţă de ziua lui. În cele din urmă, o alege pe Mila, o femeie de 30 și ceva de ani, cu părul brunet și lung, strâns în coadă, și cu jartiere de piele, care dansase pe scena principală, mai devreme. E o alegere deloc surprinzătoare: arată ca actriţele porno care îi plac. Dar îi e jenă să se bucure de un dans în poală de faţă cu toată lumea, așa că mergem într-un separeu.

Suntem singuri cu Mila într-o cameră ce-mi amintește de subsolul casei unui tată divorţat. Mila preia conducerea. Ne încurajează să stăm mai aproape unul de celălalt  și apoi își strecoară mâinile sub talia blugilor lui Dan. Mă sărută pe gât; parfumul ei este pregnant, iar gemetele fac parte din reprezentaţie. E o falsă orgie – prea artificială ca să intru în rol. Însă Dan (sau penisul lui Dan) pare foarte convins. Totuși, nu sunt geloasă. Poate pentru că sunt anesteziată de șampanie, sau poate pentru că acest scenariu nu seamănă deloc cu un preludiu din viaţa reală. Îmi iau notiţe din felul în care Angela își face treaba – îi șoptește la ureche și îl sărută pe gât –, lucruri care par să-l excite.

Curând, jumătatea de oră s-a terminat. „Am putea să mai stăm 30 de minute“, se pisicește Mila.

„Sigur, dacă vrei“, se fâstâcește Dan, fără să-și dea seama că Mila urmărește să primească încă 300 de dolari. În mod evident, sângele e pompat în alte zone, departe de creier.

Când ajungem acasă, suntem prea chercheliţi și obosiţi pentru sex. Dar recuperăm în dimineaţa următoare, încântaţi de ce am devenit după ce ne-am holbat la posterioarele unor femei oarecare: iubita relaxată, deloc geloasă, iubitul nonșalant și incoerent. Poate că n-am fost atât de excitată de experienţă ca Dan, însă, pentru o noapte de pomină, am aflat ce bine e, uneori, să dai din fund în loc să discuţi.

Trei moduri în care poţi evita dezastrul

Vorbiți codificat
„Stabiliți un cod pe care să-l folosiți, dacă lucrurile scapă de sub control“, spune sociologul Jenn Gunsaullus. Fiți gata să renunțați.

Stabiliți o limită
„Cât de tare vă puteți îmbăta? E voie să atingeți dansatoarele? Stabiliți clar ce nu e admis“, vă sfătuiește Gunsaullus.

Stați împreună
„Nu pierdeți conexiunea cu partenerul“, spune Gunsaullus. Mențineți apropierea fizică, atingându-vă genunchii, de exemplu.

Articol preluat din ediția de martie 2016.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here