Sexcelenta ta

0
297

Femeile gindesc altfel decit barbatii. Dar, in pat, diferentele dintre cele 2 sexe nu sint chiar atit de mari. Cu mini-manualul asta, o sa poti aduce la un numitor comun atit dorintele proprii, cit si pe cele ale femeii visurilor tale. Adica, sub aceleasi asternuturi.

Ea are privirea aceea pe care ti-o arunca ori de cite ori ii vine cheful de sex. isi linge sau isi musca putin buzele? incepe sa-si plimbe mina de-a lungul piciorului tau?… Pe moment, esti coplesit de euforie, apoi, in cap ti se naste un gind nelinistitor: “O, Doamne, incepe sa se cam complice treaba!”

Barbatii si femeile nu “merg” impreuna. Adica nu gindesc si nu simt la fel. Chestia asta se intimpla doar din punct de vedere sexual. OK, sa zicem ca a mers o data sau de doua ori. Dar a fost vorba de-o pura intimplare. In mod normal, femeile si barbatii sint asemanatori la capitolul dorinte. Lucrurile incep sa ia o alta intorsatura atunci cind vine vorba despre cum ajung ideile lor sa difere. In timp ce tu ai vrea mai degraba sa te comporti precum personajul masculin din filmul tau porno favorit, ea ar prefera sa se cuibareasca in bratele tale pe canapea, pentru una mica, de dupa-amiaza.

Simbata viitoare poate? Iar cind, in sfirsit, va intilniti, amindoi cu gindul la aceeasi chestie… tu te-ai pregatit imbracindu-te cu tot felul de accesorii de piele neagra, iar ea e intr-un kimono si are un CD cu muzica de meditatie in mina… si nici unul dintre voi nu stie ce sa faca.

Mereu sau din nou?

Cind si cit de des, sint niste intrebari pe care si le pune toata lumea. Constant. si ne intoarcem iar la zilele cind totul era mai usor, mai sigur, dar nu si mai bine. Dupa emisiunea sportiva preferata, tata isi dadea jos pantalonii, iar mama se baga cuminte sub plapuma. Chestia asta se poate chema si: sex in cel mai plictisitor mod posibil.

Pentru barbatul atat mereu in calduri, acest aranjament avea un avantaj, adica el avea parte de sex cel putin o data pe saptamina. Si i-ar fi placut cu siguranta ca emisiunea aia cu mult fotbal sa fie in fiecare seara. Ea, sotia, aprecia faptul ca nu se intimpla atit de des, dar o deranja ca trebuia sa fie tot timpul pe spate si la cheremul lui. Ei i-ar fi placut cu siguranta mai mult daca chestia asta cu sexul ar fi avut loc spontan si cind ar fi avut amindoi chef.

In cuvinte simple: Ea ar vrea ca de cite ori are chef, sa ai si tu. Ei, asta e partea la care trebuie sa mai lucrezi. Atunci cind ea nu da semne ca ar avea chef, nu dispera. Nu inseamna ca nu se mai poate face nimic. Daca stii si cum. Pentru ca o femeie poate fi intotdeauna convinsa – doar ca trebuie sa muncesti putin mai mult la partea asta. Cu cit e mai surprinzator scenariul, cu cit e mai convingatoare prezentarea, cu atit sint mai mari sansele tale de succes.

De exemplu: dupa serviciu, asteapta-ti iubita acasa si leag-o la ochi. Mai intii, intreab-o ce-ar vrea. Ii este foame? Sete? E tensionata? Potoleste-i foamea, setea, maseaza-i gitul si umerii. Cistiga-i increderea, da-i un sentiment de siguranta, iar ea se va lasa in voia ta. Chiar daca va sti incotro duc toate manevrele astea. Mai poti incerca si varianta in care impaci o pasiune de-a ta cu una de-a ei. intinde pe jos un cearsaf mare. Apoi, cere-i ei sa se aseze in mijloc.

Fa sa apara ca prin minune la locul faptei si-o sticla cu ulei de masaj. Retine: acesta nu-i “la ratie”. Toarna pina cind ea devine complet alunecoasa. Apoi luati-va la trinta – asta-i partea care-ti place tie.

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here