Sex salbatic

0
1687

Daca vrei sa ai parte de sex nebun, pasional, animalic, trebuie sa afli ce-i pune ei singele in miscare. Citeste atent, retine aceste 10 fantezii secrete esentiale si bucura-te de fiecare noapte.

Sint atit de multe lucruri pe care trebuie sa le execute un barbat in timp ce face dragoste… Mai intii e musai sa-si seduca partenera, apoi s-o incite cit mai mult, controlindu-si in acelasi timp propria excitatie, astfel incit sa reziste cit mai mult pentru a o aduce pe ea la orgasm.

E foarte posibil ca acest gen de sarcini multiple sa te incinte, dar nu cred ca ai refuza citeva sfaturi despre cum sa-ti duci la indeplinire indatorirea suprema ceva mai rapid si mai usor. De aceea sint fanteziile atit de importante. Sporesc gradul de excitatie si creeaza mai rapid decorul pentru partea interesanta a procesului. si barbatii\’ si femeile pot, prin exercitiu, sa atinga un nivel ridicat de excitatie doar gindindu-se la sex sau la un anumit detaliu care-i incita.

Sa trecem asadar in revista (detaliat, desigur) cele mai populare zece fantezii care-i infierbinta singele femeii de linga tine.

1. Ea detine controlul

“In fanteziile mele, eu aleg ce se intimpla in pat. Explorez fiecare centimetru din corpul lui si-i fac absolut toate lucrurile perverse care-mi trec prin cap. Cind sint doar eu cu imaginatia mea, facem sex salbatic ore in sir, exact asa cum mi-ar placea sa se intimple si in realitate.” Maria, 32 de ani

Ce spune asta despre ea

Femeile care au acest gen de fantezii au nevoie sa detina controlul in pat pentru a ajunge la acea stare de pierdere a controlului care la rindul ei duce la orgasm. Interesant e ca multe dintre aceste femei nu prea au experienta erotica, de aici rezultind de fapt dorinta lor de a domina in fantezii. Aceste reverii sexuale nu au ca scop umilirea si supunerea partenerului, ci demonstrarea faptului ca sexualitatea ei, ca si intreaga ei viata, stau in propriile miini.

Sfat practic

In timp ce faceti dragoste, asaz-o pe ea deasupra si vezi ce se intimpla.

Rasplata

Daca incearca sa transforme fantezia in realitate, fii sigur ca si placerile tale se afla pe lista cu lucruri de indeplinit.

Sfat special

Filmele cu scene sexy sint un punct de pornire excelent pentru o discutie despre fanteziile sexuale. Incearca Instinct primar (Sharon Stone stie sa suceasca mintile barbatilor), Bound (actiune intre fete, detalii despre acest subiect primesti ceva mai tirziu), Showgirls (ii va sugera ca dansul la bara de striptease e o metoda foarte eficienta de a se mentine in forma).

2. Locuri interzise

Fanteziile exhibitioniste vin in doua variante: fie sex intr-un loc in care pot aparea oricind spectatori, fie expunere indecenta. “Cind iubitul meu m-a invitat sa-i povestesc fanteziile mele erotice, i-am spus ca cea mai frecventa dintre ele e aceea in care fac sex in tot felul de locuri ciudate. Mi-a spus ca mi-ar satisface cu mare placere aceasta fantezie, cu conditia sa fiu mereu pregatita ca el sa sara pe mine. Pina acum, am facut-o in fiecare toaleta, debara sau colt ascuns care ne-a iesit in cale, fie el public sau privat.” Veronica, 32 de ani

1
2
3
4
5
6
7
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here