5 sfaturi pentru sex fierbinte de sărbători

0
2701
Un expert într-ale sexului îți explică ce ai de făcut ca să te bucuri la maxim de partidele de sex din timpul celei mai stresante perioade a anului.
Un expert într-ale sexului îți explică ce ai de făcut ca să te bucuri la maxim de partidele de sex din timpul celei mai stresante perioade a anului.

Sărbătorile de iarnă nu sunt neapărat cea mai sexy perioadă a anului. Romantismul Crăciunului se manifestă în general altfel și oamenii lasă distracțiile fierbinți mai degrabă pentru perioada Anului Nou. Din fericire puteți conta pe noi ca să nu excludeți totuși sexul nici în momentele stresante în care trebuie să vă îndepliniți rolurile de Moș Crăciun al familiei.

Men’s Health a stat de vorbă cu Dr. Laura Berman și a rugat-o să împărtășească niște sfaturi pentru ca sărbătorile de iarnă să fie atât de sexy pe cât o perioadă de vacanță are șanse să fie. Iată ce ne-a spus.

  1. Ia-o ca o provocare
Berman e conștientă că încercarea de a include sexul într-un program încărcat cu familie, cadouri și multă mâncare (de făcut și apoi de consumat) poate fi chiar dificilă. Dar asta nu înseamnă imposibilă.

 

„În loc să fii frustrat că toate rudele mișună prin jurul tău sau că ești nevoit să dormi pe canapeaua extensibilă, încearcă mai bine să privești situația cu umor și spirit competitiv”, ne spune ea. „Așa deci, universul vrea să afle dacă sunt în stare să fac sex cu soția mea în vremurile astea stresante. Ei bine, îi arăt eu lui!”

2. Fii creativ

S-ar putea să nu poți avea o partidă de sex obișnuită, dar poți folosi asta ca pe o ocazie de a încerca lucruri noi.

„Fii creativ”, spune Berman. „Însoțește-o la duș în timp ce copiii sunt la bucătărie făcând cozonaci cu bunica. Sau răpește-o în debara sau alt loc mai ascuns când ceilalți nu sunt atenți.”

3. Planifică

„Fii sigur că ai tot ce-ți trebuie la îndemână, fie că e vorba de prezervative, lubrifianți sau jucării”, mai spune Berman. „Ia cu tine tot ce crezi c-ar putea să contribuie la plăcerea acestor momente furate.”

4. Asigură-te că ea are la fel de mult chef ca tine

Nu poți să te aștepți ca sexul de sărbători să se întâmple pur și simplu. Așa că trebuie să te asiguri măcar că partenera ta are la fel de mult chef ca și tine.

„Încearcă să-i transmiți pasiune și dorință chiar și atunci când sunteți la cumpărături sau împachetați cadouri”, continuă Berman. „Ține-o de mână, masează-i umerii, fă-o să râdă. Ai putea chiar să-i furi câte o bucățică din farfurie ca să aibă mai mult timp să fantazeze la sex”.

5. O aventură de sărbători? Nu-i exclus!

Din păcate pentru cei care sunt single, sărbătorile nu sunt chiar cel mai bun moment pentru o aventură – „cel mai probabil că încercările o să se termine cu dezamăgire și mult timp pierdut pe Tinder”, avertizează Berman. Dar asta nu înseamnă că nu poți profita de ocazie ca să condimentezi puțin lucrurile, ba din contră!

„Propune-ți să faci întregul univers conștient de energia ta masculină. Cei din jur o vor simți așa că sporesc șansele să întâlnești pe cineva în mod natural – de exemplu, în trenul cu care mergi spre părinți sau la barul tău preferat în seara de Ajun”.

Așa că dacă ai realmente chef de aventură, sigur, încearcă, de ce nu? Berman însă mai sugerează să ai grijă cu tentația de a „reîncălzi ciorba veche”, adică de a căuta foste prietene sau foste aventuri. „Dacă vrei să eviți încurcăturile, mai bine încearcă să găsești pe cineva care își dorește aceleași lucruri ca tine în momentul ăsta, adică o partidă de sex fierbinte și înapoi acasă să-l prindeți pe Moșul”.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here