Sex cu cineva nou în fiecare noapte

0
385

Imediat ce scăpați de inhibiții, jocul de roluri e soluția cea mai sigură către cele mai bune partide de sex din viața ta. Pentru asta, trebuie să înveți să ceri.

Frumosul soldat francez era complet înghețat, dar încă în viață, datorită intervenției mele rapide. Cu cîteva secunde mai devreme îl dezgropasem din zăpadă și îl tîrîsem în cortul de prim ajutor. La lumina slabă a lumînărilor, îi putea vedea chipul frumos, părul negru, ondulat, și umerii puternici. Încerca să îmi șoptească ceva, așa că mi-am apropiat urechea de buzele lui. “Un singur lucru m-ar putea încălzi acum”, mi-a spus el într- o engleză cu puternic accent franțuzesc. “Trebuie să faci dragoste cu mine.” A început să-și descheie nasturii de la palton.

OK, bine, recunosc, tipul nu purta palton, ci spumă parfumată, iar zăpada era de fapt cada de baie; singurul lucru adevărat din povestea asta erau lumînările. Prietenul meu și cu mine făceam un mic joc de roluri. N-ai decît să rîzi, dar să știi că la mine în cort, pardon, dormitor, sexul a fost fenomenal, iar trupul perfect al soldatului meu s-a înfierbîntat mai bine ca niciodată. Straniu, nu? Așa mi s-a părut și mie la început. Ei bine, să știi că nu e așa ciudat cum sună. De fapt, să te prefaci că ești altcineva e chiar plăcut. E amuzant. Și excitant. Crede-mă pe cuvînt.

Nu pentru că aș fi vreo notorietate în lumea cercetărilor științifice asupra sexualității, ci pentru că sînt femeie. și pentru că am citit ce spune Scott Haltzman, doctor, profesor asistent de psihiatrie și autorul volumului Secretele bărbaților fericiți în căsnicie. “Unul dintre lucrurile care transformă o partidă de sex obișuită într-una spectaculoasă este senzația de evadare”, spune dr. Haltzman. “Jocul de roluri se întrepătrunde foarte bine cu tendința noastră naturală de a ne disocia de stresul cotidian.” Scenariile erotice o ajută pe iubita ta să se simtă mai liberă sub pătură, pentru că îi dă asocazia de a se transpune mental într-un loc diferit, mai excitant.

Cu alte cuvinte, dragul meu, dacă jocul de roluri o ajută să se simtă mai bine, rolul tău e să îți faci iubita fericită. Nu cred că e un preț prea mare pentru un șir de nopți de sex nebun. Cîteva luni mai devreme, ajunsesem cu iubitul meu la un pas de disperare: viața noastră sexuală devenise foarte rutinată, ca să nu zic plictisitoare. Conform dr. Haltzman, diminuarea pasiunii e un proces firesc, deoarece “nivelul de dopamină din creier scade atunci cînd ești expus în mod repetat aceluiași stimul. Din fericire, noi, oamenii, sîntem norocoși: avem imaginație. Iar expunerea la orice e nou ne stîrnește sentimente de excitație și atracție”. Încearcă jocul de roluri. Nu ai nimic de pierdut, cu excepția propriei identități, timp de cîteva ore, și, poate, o sumă de inhibiții.

Primii pași

Aventura noastră a început cînd o prietenă mi-a spus la o cafea că noaptea dinainte fusese cea mai tare din viața ei: soțul ei interpretase rolul unui pilot de avion, iar ea fusese stewardesa din subordinea lui. Nu-mi venea să cred cît de relaxată îmi povestea despre cum se costumaseră și cum își dădeau replici ca într-un film siropos. În timp ce ea vorbea, mă gîndeam că eu n-aș fi în stare nici să-i povestesc iubitului meu fanteziile mele, d-apoi să le și pun în aplicare… Cine știe ce ar crede despre mine… Lăsînd la o parte clasicele asistentă – doctor, studentul – profesoara, aveam alte scenarii în cap care mă speriau pînă și pe mine.

Se pare însă că teama mea e firească. Toți avem fantezii și tuturor ne e frică să le împărtășim și să le explorăm. Ne e pur și simplu jenă să oferim astfel de informații despre noi înșine – informații intime, sexuale -, pe care care în mod normal nu le împărtășim nimănui. Ne e frică să nu fim luați în rîs. La vreo cîteva săptămîni după cafeaua cu amica cea îndrăzneață, stăteam cu iubitul meu pe canapea. Băuserăm o sticlă de vin și chicoteam unul în brațele celuilalt. Mă simțeam curajoasă. Am decis dintr-odată să îi fac propunerea să ne jucăm. Inima mea bătea ca nebuna, dar nervozitatea și adrenalina mă făceau și mai nerăbdătoare să inițiez această discuție.

După ce mi-am dres vocea de cîteva ori, i-am propus să jucăm un joc. A acceptat imediat. “Pot să te leg la ochi?” A acceptat și de data asta. Am găsit o eșarfă, i-am așezat-o peste ochi și a început nebunia. Am aplicat scenariul Mickey Rourke și Kim Basinger în 9 săptămîni și jumătate, cu miere și conserve de piersici (nu prea aveam materie primă în frigider). Asta a fost tot. Un început foarte bun. A doua zi am vorbit despre asta și se pare că iubitul meu a fost mai mult decît fericit că am deschis discuția. Și pentru că sîntem împreună de multă vreme, i s-a părut și lui firesc să începem să ne jucăm așa, valorificînd astfel încrederea pe care am construit-o unul pentru altul. Poate că deja v-ați jucat de-a scenariul și nici nu ți-ai dat seama. Vorbitul obscen, de exemplu, e o formă de joc de roluri.

1
2
3
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here