Sarut-o in cele mai sensibile locuri

0
717

1. Incepe dintr-o parte a gatului, privind-o in ochi
Daca isi expune gatul, inseamna ca are incredere ca nu te vei napusti asupra ei. Dar in cazul in care pari agresiv, va bate cu siguranta in retragere. Incepe cu miscari tandre: plimba-ti buzele pe gatul ei si sarut-o delicat.

2. Continua cu tiroida
Da, chiar tiroida am vrut sa spunem. In timp ce o saruti pe gat, maseaza-i usor, cu varful degetelor, zonele erogene de la baza gatului. Pe masura ce devine mai excitata, sarut-o si in aceste locuri.

3. Treci la gropita claviculei
Coboara spre clavicula pana in spatiul de sub gat. Atinge cu buzele acest loc plin de terminatii nervoase. Este o zona relativ lipsita de muschi si tesuturi care ar putea atenua senzatia produsa de buzele tale. Deci placerea este garantata si mai ales intensa.

4. Incheie sub lobul urechii
Indreapta-te spre zona din spatele lobului urechii. Aici pielea este bogata in terminatii nervoase, asa ca si sensibilitatea e mai mare decat pe ceafa. Merita sa incerci.


Surprinde-o cu ceva nou data viitoare
Ea va retine rapid „traseul“ parcurs de tine si se va plictisi. Asa ca schimba mereu cate ceva. Elementele de noutate favorizeaza eliberarea dopaminei, hormonul placerii..

Surse: J. Ned Pruitt, doctor in medicina, profesor asociat de neurologie la Universitatea de medicina din Georgia; Helen Fisher, doctor, antropolog la Universitatea din Rutgers; Yvonne K. Fulbright, doctor, expert in sexologie

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here