Reziști toată ziua (și toată noaptea)?

0
831

Adaptare de Irina Mereacre. Foto: Guliver/Getty Images

Când spui „sex tantric“, mintea îți zboară – într-un mod neplăcut – la yoghini și incantații. Sau, mai rău, la Sting. „Însă acesta este un stereotip învechit“, spune Vicky Smith, profesoară de sex care conduce compania Embrace Massage (embracemassageuk.com). Ea susține că principiile tantrice sunt perfect compatibile cu stilul de viață activ, specific secolului XXI. „Este vorba despre maximizarea plăcerii“, spune ea. Și cine nu-și dorește asta? Exercițiile propuse de ea îți vor crește rezistența sexuală și sensibilitatea. „În câteva luni vei stăpâni tehnica și vei obține un orgasm care va dura toată ziua.“

Sporește-ți rezistența sexuală

2 săptămâni Perioada în care îți vei crește rezistența dacă faci aceste exerciții

Pentru început, va trebui să-ți îmbunătățești tehnicile de respirație și de întărire a mușchilor. Ia loc pe un scaun. „Stai cu spatele drept și pune-ți mâinile pe abdomen“, spune Smith. „Inspiră brusc pe nas și, în timp ce expiri, trage-ți abdominalii spre interior. Ridică-ți totodată testiculele și penisul.“ Este normal să te simți jenat, dar nimeni nu te roagă s-o faci în public (ba chiar insistăm cu asta). Repetă de 36 de ori la fiecare sesiune, zilnic sau o dată la două zile, timp de două săptămâni. Îți vei ține sub control starea de excitare prin scăderea ritmului cardiac – ceea ce-ți va permite să prelungești senzația. În continuare, întărește-ți pubococcigianul (PC), mușchiul care leagă osul pubic de coccis și te ajută să-ți controlezi orgasmul. Fă „tracțiuni PC“ de două-trei ori pe zi, timp de două săptămâni. „Inspiră și expiră, contractând pubococcigianul și trăgându-l în jos“, spune Smith. Ca să-ți controlezi mai bine orgasmul, efectuează mișcarea timp de două minute.

Energie în rafale

O lună Durata necesară reciclării senzațiilor din timpul orgasmului

Următoarea tehnică este numită remiză rece. Presupune reutilizarea senzațiilor simțite pe durata sexului, care sunt acum „plimbate“ prin corp. Da, sună ciudat, însă Smith promite un val de furnicături care provoacă plăcere orgasmică și apar de pe șira spinării până la nivelul creierului. Tehnica poate fi folosită și pe post de supapă după o noapte plină de evenimente – acea excitare deranjantă pe care o simți după ce ai dat pe gât câteva băuturi. Inspiră și contractă mușchii pubococcigian și pe cei din zona inghinală, care îți trag testiculele în sus. Relaxează-te, apoi repetă până simți furnicături în acele zone. Încordează și fesierii și imaginează-ți cum atragi energia în sus, pe coloana vertebrală, și în jos, până în partea din față a corpului. „Când energia ajunge în zona capului, vei avea un orgasm complet“, spune Smith. Repetă până când simți furnicături la nivelul capului. Ar putea dura vreo 10 minute, însă la final vei descoperi că deții un comutator al plăcerii care te face să fii ultrasensibil și euforic, chiar și atunci când nu ești excitat sexual.

Orgasm toată ziua

8 săptămâni Durata necesară deprin­derii orgasmului de 24 de ore. Un cadou meritat

Acum, că poți controla elementele fiziologice ale unui orgasm, aplică-ți cunoștințele în timpul sexului. Vei pătrunde în acea stare de euforie continuă – chiar și în lipsa ejaculării. „Acesta este secretul: să ai orgasme multiple“, spune Smith. În această etapă, este dificil să lași capacul pus, așa că ar putea să fie necesare săptămâni, dacă nu luni de antrenament. Este musai să fii excitat ca să pui în practică ce ai învățat, însă ar fi bine să te menții undeva înainte de punctul culminant. „În timpul sexului, inspiră și contractă-ți mușchiul pubococcigian și fesierii“, spune Smith. De fiecare dată, concentrează-te asupra „circulației“ energiei în sus, pe coloana vertebrală, și în jos, până în partea din față a corpului. Respiră ca și cum ai face repetări în sala de fitness. Apoi du-ți barba spre piept; erecția ta va scădea ușor. Repetă de 6-10 ori, până când simți o senzație caldă, de furnicături – un fel de orgasm static. În cele din urmă, capacitatea ta de control îți va permite să continui cât de mult vrei – chiar și pentru 24 de ore, dacă poți rămâne treaz, pentru o partidă de sex extatică.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here