Regleaza-ti debitul din „robinet”

0
1294

Cu cit un barbat este mai stimulat inainte de ejaculare, cu atit produce mai multa sperma – in cazul in care orgasmul tau incepe chiar inainte de momentul ejacularii si se termina cu ultima contractie, atunci merita sa incerci sa-ti maresti cantitatea de sperma. Mai multa sperma ejaculata poate insemna un orgasm prelungit.

Dar este oare posibil? Desigur, spun specialistii, dar in anumite limite. In medie, volumul de sperma ejaculata variaza intre citeva picaturi si aproximativ 2 lingurite – unii sint mai norocosi, altii deloc, si in general depinde de mostenirea genetica. Dar daca neamul tau nu a fost prea generos de felul lui, nu trebuie sa-ti pierzi speranta. Iti dam noi niste ponturi.

Stai “pe bara” o perioada

Probabil ai observat ca, atunci cind faci sex des intr-o perioada scurta de timp, cantitatea de tuid eliberata este din ce in ce mai mica. Insa si varianta opusa este valabila: daca pentru citeva zile nu ejaculezi, cantitatea de sperma este stocata, pina cind corpul tau reabsoarbe excesul. Cercetatorii au constatat ca, atunci cind un barbat se ata departe de partenera sa, corpul acestuia produce mai mult lichid seminal decit de obicei. Nu-ti ramine decit sa o trimiti sa-si viziteze rudele din Moldova. Iar la intoarcere, sa se opreasca si la cele din Dobrogea.

Stimuleaza-te mai mult

Cind esti in actiune si simti ca esti pe punctul de a ejacula, opreste-te citeva secunde. Trage aer in piept si continua. Nu uita sa-i explici iubitei tale ca asa scrie in MH si trebuie sa te inteleaga. Repeta figura de 2- 3 ori inainte de a ejacula.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here