Pune pasiune

0
352

Dacă viața ta sexuală e confortabilă, înseamnă că nu depui suficient efort. În paginile următoare, patru cupluri povestesc despre cum depășirea limitelor i-a ajutat să evite principalii dușmani ai pasiunii în pat (stresul, copiii, obișnuința) și să devină mai apropiați ca niciodată.

Eu și Petru aveam o viață amoroasă bună. Cam rutinată, dar bună. El e un tip tradiționalist. Nu vorbește prea mult și arată impunător în costum. De fapt, cred că asta m-a și atras la el la început. Luam cina în tot felul de restaurante fițoase, ne amețeam cu vin bun, apoi mergeam la el acasă și făceam sex într-o liniște totală. Ne simțeam excelent. Și acum ne simțim foarte bine, dar, cînd ceva rămîne neschimbat atîta vreme, devine tot mai puțin interesant. La un an, jumătate de cînd ieșeam împreună, el m-a sunat la serviciu, m-a întrebat dacă poate să vină la mine la birou pentru ceva acțiune. Am auzit lucruri mult mai nerușinate la viața mea, dar felul în care îi tremura vocea m-a excitat peste măsură. Era clar că, pentru el, inițiativa asta depășea limitele obișnuite. Pînă a ajuns la mine, am crezut că leșin de emoție. M-a lipit de un perete subțire care ne separa de colegii mei aflați într-o ședintă. Sexul a fost rapid și plăcut, nimic extraordinar. Dar, de-atunci, nopțile noastre au devenit mai pasionale, pentru că am început să-l privesc ca pe un bărbat vulnerabil, iar asta mă face să-l doresc și mai mult. Recunosc, sînt genul care fuge de rutină. Poate de aceea sînt încă singură. Dar, cînd mă gîndesc la Petru și la alte cîteva cupluri, îmi dau seama că iubirea și pasiunea pot fi ferite de rutină. Ca să te conving și pe tine, i-am rugat pe prietenii mei să-mi povestească în ce fel își condimentează ei ședințele de amor. Ai mărturiile lor în cele ce urmează.

Lecția nr. 1 – Jocurile încep cu o discuție
Irina și Anton sînt împreună de trei ani, iar viața lor sexuală e incredibilă. De curînd, mi-au arătat niște poze din ultima lor excursie la munte: Anton stătea gol pe zăpadă, fix în fața cabanei. Imediat, mi-a imaginat întregul scenariu: o cameră mică, grătar, excursii în pădure, aer curat, sex în cabană și sub cerul liber. Poza cu el gol e ca un suvenir al momentului lor de nebunie, al lucrurilor extreme care el le face pentru ea. Amîndoi au peste 30 de ani. Acum un an, s-au despărțit și el a plecat de-acasă, pentru că n-au știut să discute despre problemele pe care le aveau. Le era frică să vorbească despre căsătorie, despre cine aduce mai mulți bani, despre copii. Multe cupluri ar fi rămas despărțite, dar ei au discutat mult despre insecuritățile fiecăruia. Sinceritatea a fost cel mai bun lucru care putea să li se întîmple. Anton s-a mutat înapoi și-acolo a rămas pînă-n ziua de azi.

1
2
3
4
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here