Principiile placerii

0
253

Tocmai te-ai inscris la Seductie – cursuri de master.Fii foarte atent: presupune si teme pentru acasa.

Probabil inca iti amintesti de ele

Mama sexy a colegului de banca, matusa cu iubiti misteriosi (mereu altii), vecina apetisanta, intotdeauna neglijenta cu draperiile de la dormitor… Ele erau pentru tine definitia sexului, la virsta la care nici macar nu aveai curajul sa cauti cuvintul din trei litere in dictionar. Ele erau femeile care reusisera sa acumuleze experienta pe care nici un barbat nu va reusi s-o adune vreodata: stiau ce merge si ce nu in urma numeroaselor experimente sexuale alaturi de numerosi si variati parteneri.

Nu vreau sa sune a lauda, dar si eu sint o astfel de femeie. Am ceea ce se numeste experienta aplicata: am invatat din tecare relatie cite ceva, caci nu vreau sa re-pet vreo greseala. Noutatea e, in cele din urma, cel mai sigur afrodiziac. Asa ca ma asigur dinainte ca partetenerii mei au un bagaj consistent de inventii recente.

De o vreme, prietenele mele si prietenele prietenelor mele imi cer sfatul cind vine vorba despre barbati. Le ajut sa descopere singure calitatile si defectele unui tip (cu sau fara haine pe el). Si daca tot consiliez o multime de femei, de ce sa nu intind o mina de ajutor si taberei adverse? Pina la urma, un barbat bine informat e o adevarata mina de aur pentru orice femeie. Acestea sint sfaturile mele pentru barbatii care vor sa iubeasca mai mult si mai bine.

Principii generale ale placerii si citeva idei de aplicare a lor. Retine si teoria, si practica si te vei transforma in barbatul pe care ea il cauta dintotdeauna – indiferent ca v-ati cunoscut acum 20 de minute sau acum 20 de ani.

Cele patru legi ale iubirii

Lasa-ti orgoliul la usa

Nu intreba niciodata o femeie daca esti cel mai bun din citi a avut sau orice alta varianta a interoga-tiei. Un raspuns sincer te poate dezamagi. Cheia pentru a face dragoste incredibil de bine este sa incerci sa ti mai bun decit ai fost tu vreodata. Vei t mai putin atent la tine insuti si mai etcient.

Fii mai prezentabil

Poate inca mai reusesti sa atragi atentia chelneritelor cu lookul tau de adolescent dezorientat, dar daca ai trecut de 25 de ani, ar fi mai bine sa-ti schimbi strategia. Daca vrei sa atragi atentia unei femei adevarate, tricoul nu poate fi altfel decit atent calcat, pantofi – lustruiti, iar mirosul personal trebuie sa fie cu totul altul decit cel de bere rasutata. Ia in calcul si varianta unui consilier de bune maniere. Femeile adora barbatii care stiu cum sa manince. Iar daca te simti in stare sa si gatesti, sint gata sa pariez tot ce am pe sansele tale.

Afla in ce directie se uita ea

O tipa de calitate va fi impresionata mai mult de ceea ce vrei sa realizezi decit de ceea ce ai facut. Nimic nu e mai sexy decit un tip optimist, plin de sperante si planuri. Daca o femeie pare mai interesata de trecutul si prezentul tau, e mai bine sa-ti vezi de drum – singurul viitor pe care-l are in cap e al ei.

Creeaza un gest-semnatura

Orice barbat trebuie sa descopere un lucru (macar unul) pe care-l poate face foarte bine. Iata citeva asemenea gesturi de semnatura cu care am fost rasfatata de-a lungul vremii.

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here