Pasiune instant

0
255

Majoritatea problemelor “de cearsaf” se reduc la o teorema demonstrata deja de milioane de ori: barbatii functioneaza pe sistemul “microunde”, iar femeile au mecanisme gen “cuptor cu ardere lenta”. Astazi citeste despre Incalzire.

Cu barbatii e simplu: apesi 2-3 butoane si sunt gata de program. La femei, insa… dureaza cam o zi intreaga. Trebuie sa cumperi ingredientele, sa le amesteci, sa le pui pe aragaz si sa le lasi sa fiarba la foc mic… si fierb… si fierb…

De aceea, iti oferim compromisul-minune: sistemul “microunde” adaptat mecanismului “plita lenta”. Gesturi simple care maresc viteza ei de incingere, in asa fel incit sa devina compatibila cu a ta. Durata de aplicare a trucurilor noastre variaza de la doua secunde la citeva minute.

Rasplata? Termostatul ei se va fixa rapid la “foarte fierbinte, pericol de incendiu”.

Incalzirea

Cumpara-i o pereche de tanga de matase

Stim ca lenjeria intima oferita cadou e unul dintre cele mai mari clisee ale tuturor timpurilor. Nu si daca i-o daruiesti intr-un moment in care (macar aparent) nu astepti o partida de sex in schimb. De exemplu, paseaza-i obiectul sexi pe sub masa, in timpul cinei la restaurant. Apoi roag-o sa faca un drum pina la toaleta si sa-i probeze. OK, e un pic neortodox, dar astfel ii dai ocazia sa iti faca o scurta prezentare de moda imediat ce ajungeti acasa. Tactica nerecomandata la prima intilnire.

Tine-o in brate pina se plictiseste

Un sarut ca la carte este inca pe primul loc in topul gesturilor erotice care le innebunesc pe femei. Asa ca nu subestima puterea unei imbratisari romantice, mai ales atunci cind ea face primul pas. Cuprinde-o cu bratele si tine-o strins pina cind simti ca s-a saturat. Asa va sti cit de mult iti place doar s-o imbratisezi, fara nimic sexual la mijloc (s-o lasam sa creada asta, cel putin…).

Rosteste-i numele

Femeile adora când iubitii le spun pe nume. Cu cit mai neasteptat, cu atit mai bine. Rosteste-i numele ca din intimplare, in mijlocul propozitiei. Sau, si mai bine, scrie-ti-l pe mina sau pe umar, oriunde, numai sa fii sigur ca ii sare in ochi. E ca un tatuaj temporar si nedureros, menit sa provoace doar placere. Se va amuza si va simti ca e importanta pentru tine.

Sopteste-i la ureche

In public, la film sau la o petrecere, spune-i ce ai de gind sa ii faci imediat ce ramineti doar voi doi: “in seara asta o sa ai cel mai lung orgasm multiplu din cite s-au inventat”. Pentru o femeie, anticiparea evenimentului poate fi la fel de excitanta ca actul in sine.

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here