(P) Acel moment când…. Da

0
1579

Pauza s-a terminat și ești tot în pană? Perfect. Mergem pe căi mai sigure, atunci.

Filmele clasice

Cumva firesc, începem cu faza de la restaurant. Se vorbește cu un chelner pentru a insera inelul într-un preparat. Stai cu ochii pe ea, să nu se termine mai spectaculos decât ai vrut: inelul de logodnă provoacă supriz,e iar ambulanța n-are ce să caute în treaba asta. Deci… ne bazăm pe tine că nu-l înghite, da?

De ziua ei

Fii atent! Doar dacă știi să gătești. Fă ceva gustos și care știi că-i place. Scoate mastercheful din tine și prepară ceva fabulos. Dacă e tort, scrii pe el cu topping ceva drăguț. Dacă e fasole cu cârnați… eventual poți să scrii cu foi de dafin. Glumim. Sau nu.

La bloc sau…lângă

Scrie cu cretă pe pereți că o iubești și vrei să fie a ta pentru o perioadă nedeterminată. Ea coboară la job, citește și… gata. Sau poți să faci chestia aia cu post it-uile lipite pe mașina ei. Ambele variante presupun ceva mizerie și trebuie să cam faci curat că se supără vecinul ăla nesuferit de la parter.

Pe Calea Victoriei

Ăsta e un pont valoros pe care n-o să-l găsești pe nicăieri. Ia-o la o plimbare pe Calea Victoriei. Cam 60-80 de minute de mers romantic. Documentează-te despre clădirile pe lângă care treceți și despre personajele interesante. Povestește-i frumos. Cu cuvintele tale. La numărul 91-93 începi să bați apropouri dezinteresate. Intri la FIRESQ și îi iei un inel de logodnă cu diamant certificat international. Apoi plecați împreună mai departe, pe Calea Victoriei.

Ca o vedetă

Dacă știi că citește des o revistă anume, nu te zgârci să cumperi o pagină și să spui acolo tot ce ai pe suflet. În sensul bun…

Du-o la origini

Nu te panica. N-am zis să o înjuri. Ia-o de mână și mergeți în locul unde v-ați cunoscut. Acolo, îi spui că vrei să-ți fie soție. Și îi oferi inelul. Trebui să  joci bine rolul ca să nu se prindă. Ia-o pe ocolite, încurcă-te în trafic, în metrou în… scuze.:) O sa-ți iasă.

Desigur că mai sunt multe variante imaginabile și inimaginabile. Ceea ce nu trebuie să uiți este inelul de logodnă.

Ca-ntre bărbați, recomandarea noastră verificată este: FIRESQ.

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here