4 pași pentru orgasm multiplu pentru ea

0
2761

Este un dar biologic: Tu trebuie să aștepți să treacă perioada refractară înainte de a trece la runda a doua, dar femeile nu par să aibă nevoie de aceeași fază de reîncărcare, spune consultantul sexual Men’s Health Dr. Debby Herbenick. O femeie ar putea experimenta al doilea val de plăcere în mai puțin de 1 minut.

Dar doar pentru că poate să aibă orgasm de două ori nu înseamnă că se va și întâmpla asta. Studiile sugerează că doar 14 până la 40 de procente dintre femei au experimentat orgasmul multiplu într-o singură sesiune.

Cum o poți ajuta să fie una dintre norocoase?

Mai întâi, asigură-te că asta își dorește. Unele femei preferă să le ții strâns în brațe după orgasm, nu să fie presate să mai aibă unul.

În continuare, nu uita că femeile sunt foarte diferite, iar felul în care ajung la un singur orgasm este extrem de diferit, ca să nu mai vorbim de mai multe. Așadar, deși nu există o hartă unică, poți încerca aceste sfaturi pentru a-ți crește șansele de a-i dubla (sau tripla) plăcerea.

Pasul 1: Creează o tensiune sexuală masivă.

Creșterea dorinței este precursorul oricărei activități sexuale. Dar crearea unei tensiuni sexuale copleșitoare poate fi tot ce îi trebuie ca să atingă un orgasm bonus.

E ca atunci când ți-e foame: Mănânci cu poftă și apoi mai vrei încă ceva și încă ceva. „Vrei ca ea să continue să fie excitată după ce corpul ei începe să se relaxeze după primul orgasm”, spune Amie Harwick, autorul The New Sex Bible for Women (Noua biblie sexuală pentru femei).

Prin urmare, stârnește-i dorința din timp și cât mai des: Trimite-i un mesaj sexy dimineața, atinge-o cu picioarele pe sub masă la cină și arată-i afecțiunea în public. Până ajungeți în pat, ar trebui să fie deja disperată după sex.

Astfel, atunci când are primul orgasm, va fi dispusă să le aibă și pe următoarele.

Pasul 2: Ține-o la ralanti. 

După orgasm, dă-i clitorisului o pauză scurtă — devine super sensibil la multe femei imediat după sex, spune Dr. Ian Kerner, autorul She Comes First: The Thinking Man’s Guide to Pleasuring a Woman (Ea prima: ghidul bărbatului inteligent pentru a oferi plăcere unei femei).

Dar nu opri complet acțiunea: Petreceți un minut sau două sărutându-vă și ai grijă de sânii ei, de fese și de alte puncte fierbinți non-genitale. Șoptește-i la ureche cât de frumoasă e.

Scopul tău: Să rămână într-o stare de semi-excitație, astfel încât să nu fii nevoit să începi de la zero pentru a o face să aibă încă un orgasm.

Pasul 3: Creează din nou starea de excitație necesară.

După ce are orgasm, fluxul sanguin din zona genitală rămâne sporit, astfel încât îi va fi mai ușor să aibă încă un orgasm, spune Kerner.

Pregătește-o pentru runda a doua cu replici fierbinți, sugerează el. Încearcă ceva de genul „A fost atât de bine — Te vreau încă o dată!”

Apoi acordă din nou atenției zonei ei genitale. „Începe cu atingeri ușoare”, spune Kerner. „Încearcă să-ți miști încet degetul sau limba în jurul clitorisului, apoi crește intensitatea pentru o stimulare mai puternică, aplicând mai multă presiune și mărind ritmul, până când simți că e pregătită pentru un nou orgasm”.

Pasul 4: Încearcă altceva.

Nu e nimic greșit în a te limita la ce știi că funcționează – dar poți să încerci și să o aduci la punctul culminant stimulându-i altă zonă erogenă.

Asta ar putea funcționa mai ales dacă după prima rundă clitorisul ei e supra-sensibilizat. În plus, noutatea încurajează eliberarea substanței plăcerii, dopamina, care o va ajuta să ajungă mai repede la orgasm, spune Kerner. Încearcă să-i stimulezi punctul G din poziții precum femeia deasupra sau pe la spate.

Ai chef de mai multă aventură? Unele femei pot ajunge la orgasm prin stimularea sfârcurilor, conform unor cercetări.

Atinge-o ușor pe sfârcuri cu mișcări circulare cu degetele sau cu limba, crescând treptat intensitatea, sau încearcă să i le sugi.

Vrei ceva și mai interesant? Stimulează-i zona dintre vagin și anus cu limba, sugerează Dr. Ava Cadell, autorul Idiot’s Guides: The Kama Sutra (Ghidul idiotului: Kama Sutra). Unele femei obțin o plăcere senzațională din asta – dar ar fi bine să verifici cu ea.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here