O vara plina de sex – ghidul orgasmului

0
507

Pina acum citiva ani, viata mea sexuala era ca un episod din Lost, dat mereu in reluare. Simteam ca partenerii mei nu prea stiau nici unde se afla, nici ce au de facut. Tot felul de zgomote ciudate populau atmosfera dormitorului, fara ca vreunul dintre participantii la experiment sa inteleaga ceva din finalitatea jocului.

Pentru mine era destul de frustrant: ma implicam in aventura, respectam toate regulile, si, cu toate astea, nu ajungeam niciodata la punctul culminant. Azi insa pot spune ca am fost salvata de pe insula. M-am analizat bine, am plecat urechea la ce spun si simt tipele din jur, am citit tot ce am gasit despre sex si am reusit sa gasesc calea spre placere. Totul tine de fapt de atentia pe care o acorzi corpului si dorintelor ei. Iata un rezumat, inclusiv instrumentele de care ai nevoie pentru a iesi din jungla virgina – si a o salva si pe ea din intuneric.

Tehnica: Prinderea in corzi

Pentru: Stimulare clitoridiana
Instrument: Limba

A fost botezata dupa strategia folosita de Muhammad Ali pentru a-l face una cu pamintul pe Foreman. Ali a rezistat eroic 7 runde inainte de a reveni si a-l trinti pe obositul Foreman la podea. Cind vine vorba de sex oral, invata de la Ali.

Conserva-ti energia

Las-o pe ea sa depuna efortul mai mare, apasindu-se in limba ta. incepe cu miscari lente si ritmice. Continua cu o miscare prelungita care sa ii stimuleze labiile interioare pina la virful clitorisului. Oricit de tare ar geme si s-ar agita fata, nu trebuie sa ii faci pe plac inca. Pastreaza miscarile lente, delicate si continue. Adu-o in pragul isteriei, apoi… Surprinde-o cu o serie de atingeri verticale sau diagonale rapide, direct pe clitoris. Dupa care… Revino la miscarile lente si usoare. Repeta pina isi pierde cunostinta.

De ce functioneaza

Aceasta tehnica o relaxeaza treptat si ii creste gradat starea de excitatie. Clitorisul e extrem de sensibil la orice tip de atingere. Dar tu vei reusi sa ii pui singele in miscare oferindu-i exact acea stimulare de care are nevoie, fara sa te lovesti de sensibilitatea micului organ erogen. Reprizele de atingeri mai viguroase constituie elementul surpriza, la care ea va reactiona prompt si care o va aduce mult mai aproape de orgasm.

Tehnica: Priza in palma

Pentru: Stimulare clitoridiana, cu stimularea optionala a punctului G
Instrument: Miinile
Femeile nu uita niciodata o pereche de miini frumoase. N-ai vrea ca si ale tale sa se inscrie la capitolul “de neuitat”? Aseaza-te pe o parte. Ai toata noaptea la dispozitie. Asaza-ti o mina peste intrarea in vagin si apasa cu podul palmei pe osul pubian. Lasa-ti degetele sa se strecoare inauntru cit mai lent cu putinta. Las-o sa se impinga in palma ta. Foloseste aratatorul si degetul mijlociu pentru a face gesturi de “vino-ncoa” in interiorul vaginului.

Mingiie-i clitorisul cu virful celorlalte degete. Labiile merita si ele ceva atentie… Pentru varietate, introdu mai adinc cele doua degete si apasa cu ele inspre exterior peretele frontal al vaginului. Da, te-ai prins, asa ii stimulezi simultan si punctul G, si clitorisul.

De ce functioneaza

Pozitia si miscarile acestea stimuleaza intrarea in vagin, o zona plina de terminatii nervoase ignorate de cele mai multe ori. in timp ce ea isi impinge clitorisul in palma ta, tu esti liber sa fii creativ cu degetele.

Da, da, da!!! Asa vor striga partenerele voastre, dupa ce veti aplica tot ce contine acest articol. Restul povestii, in MH de iulie

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here