Sexul în vacanță – sfaturi pentru un concediu perfect

0
1510

De Adriana Moscu, Ian Taylor. Foto: Sean Laurenz.

Am discutat cu câteva femei despre aventurile lor privind sexul în vacanță și am descoperit că zilele libere le fac mai rebele. Citește-le poveștile și profită de vacanța care abia încep.

Cam 13 ani, am început să am nopți albe cu vise fierbinți. Scenariile mele imaginare l-ar fi făcut să roșească până și pe cel mai experimentat regizor de filme deocheate.  Câțiva ani mai târziu, în toiul unei veri toride, stăteam întinsă pe o pătură, în mijlocul unui apartament complet gol, pe care îl închiriasem cu o zi în urmă. Deasupra mea, un tip mai sexy decât ar fi fost legal la vârsta aia îmi explora fiecare bucată de piele. Aveam toate simțurile ațâțate și o precizie ieșită din comun pentru prima mea experiență sexuală.  Deși prima, a fost și una dintre cele mai plăcute. Poate că și vara, cu aerul ei nebunesc și rebel, m-a ajutat să mă relaxez. De atunci, cred că aproape fiecare vară a venit cu o poveste specială. Am găsit alte șase femei care, în zile cu multe grade Celsius, au experimentat povești fierbinți. Citește-le mărturiile și pregătește-te pentru o vacanță plină de adrenalină.

Marea transparență

Sexul la malul mării nu e pentru oricine. În niciun caz pentru femeile inhibate. Apa e populată de gângănii și de alge care ți se lipesc de picioare, iar plaja – de priviri indiscrete. Alina n-a ținut cont de toate astea, anul trecut, în Vama Veche. Când tipul cu piele măslinie a luat-o în brațe, noaptea, pe plajă, și au început să danseze lasciv, a știut că va ceda. „Dansa senzațional și mă uitam la el de ceva vreme. Ne-am intersectat privirile o dată, apoi m-am trezit cu el în spatele meu. M-a luat în brațe și, când i-am simțit trupul lipit de al meu, mi-am dorit un singur lucru: să-l am cu totul.“ Și-au continuat dansul spre mare, s-au stropit cu apă, ea s-a împiedicat ca din greșeală, iar un minut mai târziu erau scufundați în apă până la gât.

Dacă vrei să experimentezi…

Plaja este locul unde poți să redevii puştiul teribilist care face pe grozavul când îi place o tipă. Aminteşte-ţi la ce erai tu mai bun şi învaţ-o şi pe ea. Femeile sunt atrase de tipi siguri pe ei și pricepuți. Așa că orice te face să te simți astfel este arma ta secretă ca s-o cucerești.

Stop, numele dragostei!

De fiecare dată când cumperi un obiect valoros, te gândești cât va trece până se va amortiza investiția. Așa că de ce să nu profiți de tot ceea ce poate să-ți ofere bunul respectiv? O mașină, de exemplu, ar putea să găzduiască o partidă strașnică de sex. Maria conducea spre orașul ei natal, la finalul sesiunii de examene. Urmau două luni de vacanță, în care nu prea știa ce o să facă. „Am văzut din depărtare un autostopist plictisit, care făcea într-o doară semn cu mâna. Am trecut în viteză pe lângă el, dar tot i-am zărit pectoralii ivindu-se prin tricoul care se lipise de el la impactul cu vântul.“ A frânat la 50 de metri distanță, a dat în marșarier și a trăit ceva similar cu fetele din videoclipul Crazy al veteranilor de la Aerosmith.

Dacă vrei să experimentezi…

Pune-o pe ea să preia controlul volanului. Iar tu, de pe locul din dreapta, ocupă-te doar de traseele imaginare pe care buzele și mâinile tale le urmează pe corpul ei. Cu siguranţă nu va dura mult până când o să trageți pe dreapta.

1
2
3
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here