O noapte de neuitat

0
299

Sex in noaptea nuntii. De ce e monumental: Pentru ca asta e ziua ei perfecta. Arata minunat (si i s-a spus asta de vreo 487 de ori). Toata familia ii sta in preajma. in plus,acum a cistigat confortul si siguranta pe care i e ofera statutul de femeie maritata. Traducere: sistemul ei de manifestare a recunostintei e turat la maximum in seara asta.

Fiziologic vorbind, hormonii fericirii din corpul ei, dopamina si epinefrina sint eliberati rapid si in cantitati considerabile. Cu alte cuvinte, iubita ta e programata sa se simta bine si sa ofere la fel de multa placere pe cit primeste.incearca-l in seara asta: Chiar daca ai fost deja in luna de miere acum 12 ani sau nu planuiesti sa mergi in vreuna in urmatorii 12 ani, poti provoca acelasi tip de reactie din partea ei declansindu-i sistemul recunostintei.

Incearca urmatoarele trucuri: Dis-de-dimineata, foloseste un stilou pentru a-i scrie un mic mesaj pe corp (cel mai bine ar fi sa alegi partea superioara a coapsei, altfel risti ca declaratia ta sa fie citita de toti colegii ei, eventual si de sefi). Femeile gasesc unele cuvinte extrem de excitante. Si incepe cu “eu” si termina cu “pe tine”. Ce pui intre ele e fix alegerea ta. Faptul ca o lasi 9 ore sa admire si sa rumege in tihna cuvintele tale ii va declansa mecanismul de care vorbeam mai sus.

Cind ajungi acasa, incearca urmatoarea miscare: asaza-i-te in fata, prinde-i capul cu ambele miini si inclina-i-l pe spate, apoi sarut-o usor pe git. Daca atingi o femeie asa cum vrea ea sa fie atinsa, te va coplesi cu dovezi de iubire. Mai exact, ignora toate locurile pe care le rasfeti de obicei si dedica-te celor care ti se par neinteresante, dar care pentru ea sint zone erotice cu potential ridicat: dosul palmei, soldul sau partea interioara a cotului.

Acum ca v-ati strecurat sub patura, imbo-gateste-ti repertoriul de sex oral – activitate despre care stim deja sigur ca provoaca recu-nostinta maxima din partea beneficiarei. Ai auzit de metoda Kivin? Iat-o: te asezi perpendicular pe corpul ei si ii lingi clitorisul cu limba dintr-o parte in alta, in loc de clasicul sus-jos. Va aprecia schimbarea de stimulare si (speram noi) te va rasplati cu aceeasi metoda.

Sex de “bun-venit”

De ce e monumental: Daca n-ai mincat nimic toata ziua, recuperezi din plin seara, cu o masa copioasa. La fel se intimpla si cind vine vorba de sex. Sa presupunem ca ai o iubita stabila si pleci in delegatie pentru o saptamina. Timp de 7 zile, cel mai pasional lucru de care ai parte e filmul porno de pe canalul intern al hotelului (precizare suplimentara: titlul peliculei nu iti apare pe factura, n-avea grija).

Asa ca imediat ce ajungi acasa, toata foamea de sex pe care ai acumulat-o se va cere potolita. Vei descoperi imediat ca acesta e cel mai romantic sex din lume – toate acele saruturi prelungi si atingeri neplanificate cresc tensiunea sexuala. Incearca-l in seara asta: Poti simula pasiunea provocata de dor si absenta fara sa trebuiasca sa inventezi delegatii in provincie.

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here