Numara ouale

0
252

“Multe femei traverseaza un virf sexual chiar in zilele premergatoare ciclului menstrual”,

Invata sa-i stapanesti ciclul lunar

Si vei fi capabil sa stii cind iubita ta se ata intr-o perioada de maxima excitatie. Se spune ca niciodata nu poti sa stii la ce sa te astepti cind vine vorba de femei. De fapt, e chiar destul de simplu sa le “citesti”. Doar si incepatorii au auzit de dramele lor lunare. Cind acea perioada a lunii se apropie si vine vremea ca ea sa-si arboreze steagul rosu, majoritatea barbatilor, gata de capitulare, si-l tutura pe cel alb.

Totusi, asta-i si perioada cind ea poate fi extrem de “incinsa”. (Dar si cea mai sigura cind vine vorba de sex neprotejat, deoarece acum e cel mai putin probabil ca ea sa ramina insarcinata.) Ca sa nu mai vorbim si de faptul ca in zilele respective multe femei se simt foarte sexy. “Multe femei traverseaza un virf sexual chiar in zilele premergatoare ciclului menstrual”, ne spun Steve si Vera Bodansky, autorii volumului Extended Massive Orgasm (Un orgasm de proportii).

“Cea mai buna metoda de a-ti scapa iubita de presiunea pe care o resimte este sa-i oferi un orgasm intens. Doar ca atunci trebuie sa fii extrem de seducator pentru a o convinge pe ea sa faca sex in aceasta perioada premergatoare ciclului menstrual – iritarea fiind una dintre manifestarile sindromului premenstrual (SPM). Poti cistiga insa un alt pariu, pentru ca un “punct de maxima incandescenta” este si cel din timpul ovulatiei – cam la 12 zile de la prima zi de menstruatie.

“Ovulatia este urmata de o crestere a estrogenului, iar femeile sint mult mai dornice de sex in perioada asta”, spun cei doi Bodansky. Noteaza-ti datele astea in agenda. Si nu uita nici ca la citeva zile dupa menstruatie si ovulatie ea e cel mai putin dispusa la hirjoneala.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here