Nu pot sa uit

0
283

Anonimul. Fiecare femeie are adinc intiparit in minte felul in care arata amantul ideal. si petrece o gramada de timp visind la cum ar decurge o intilnire cu el. Fanteziile o iau razna in timp ce corpul ei tinjeste dupa atingerea acestui tip senzual.

“Acum doi ani, in timp ce imi petreceam concediul la sora mea, in Cluj, mi-am intilnit amantul ideal la o petrecere. Brunet cu ochii negri, stilat, cu vreo 20 de cm mai inalt decit mine. Chiar daca purta un pulover gros din lina, ii intuiam bratele puternice, pregatite parca sa ma arunce in al noualea cer. Era, fara indoiala, cel mai frumos barbat pe care il vazusem vreodata. M-am indragostit pe loc.

Simteam ca il vreau cum n-am mai vrut niciodata nimic in viata mea. Nu-mi mai aduc aminte exact cum am facut cunostinta. Dar imi aduc aminte ca atractia a fost reciproca, evidenta si instantanee. La finalul petrecerii, am impartit un taxi catre apartamentul fiecaruia si am facut schimb de numere de telefon. Ne-am petrecut dupa-amiaza zilei urmatoare impreuna, pe canapeaua surorii mele, vorbind despre noi, tirtind si, in cele din urma, discutind despre sex.

Discutiile s-au prelungit pina spre seara, cind am baut ceva si am luat cina. Intilnirea a continuat acasa la un prieten comun, care ne-a servit cu sampanie. Putin dupa miezul noptii, am fugit de restul lumii si ne-am refugiat intr-un bar karaoke, unde am stat vreo 3 ore, atirnati de scaunele incomode de la bar. Nu aveam unde sa ne ducem: el locuia cu un prieten, eu stateam la sora-mea.

Dupa ce am ascultat a treia oara “I will always love you”, in interpretarea diverselor vedete locale, i-am soptit la ureche: “Hai sa inchiriem o camera de hotel!” Nu mai facusem niciodata asa ceva. De fapt, recunosc ca aveam o parere destul de proasta despre femeile care fac asta in mod obisnuit. Dar asta e, porumbelul imi zburase pe gura si nu-l mai puteam lua inapoi. Nici nu doream.

El a platit nota cu viteza luminii, apoi m-a smuls de pe scaunul pe care intepenisem picior peste picior si am inceput sa “bezmeticim” pe strazi in cautarea unui motel. Cind am gasit in sfirsit unul, eu am fost cea care a platit camera. Pina la urma, a mea fuse-se ideea… Nici unul dintre noi n-a scos nici un cuvint. Cizmele erau descheiate si camasile de pe noi sfisiate inainte ca liftul sa ajunga la etajul nostru.

Camera era mica si cam murdara. Nici nu s-a inchis bine usa in spatele nostru ca noi eram deja in dus. Nu sint sigura daca ne spalam unul pentru altul din cauza ca eram transpirati dupa atita karaoke sau pentru ca doream sa ne pregatim pentru ce va urma. Probabil ca ambele. Dar in timp ce el ma stergea cu prosopul si ma transporta in brate catre pat, am stiut ca luasem decizia corecta. M-a ridicat in brate. Si nu mi-a mai dat drumul.

Se pare ca mica noastra discutie despre sex de mai devreme a fost cel mai nimerit preludiu. In orele care au urmat, mi-am dat seama ca tipul era un foarte bun ascultator. Ii spusesem ca imi doresc un partener care are suficienta forta cit sa ma manevreze dupa placul inimii. Ca nu ma tem de vinatai, zgomote ciudate, trinteli pe covor, crampe musculare sau kilograme de transpiratie.

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here