Nu esti vreun Fat-Frumos

0
275

Nu-ti mai plinge atit de mila. Pentru femei, multe dintre defectele tale sint chiar atragatoare.

Un nas cam mare

Trasaturile ferme fac un barbat sa arate mai inteligent și mai interesant; in plus, un nas mare le poate convinge pe femei sa creada ca nasul nu e singurul organ mare cu care te-a inzestrat natura. Principalul vinovat pentru care barbatii au nasurile mai mari decit femeile este testosteronul, și din acest motiv femeile cred ca un barbat cu un nas mare e mai masculin decit altii mai putin norocoși. Uita de Leonardo di Caprio; majoritatea femeilor care il prefera nu au implinit inca 16 ani.

Un nas mic, perfect conturat, poate face un barbat sa arate prea feminin. Pe cind un nas mare te duce cu gindul la o inteligenta peste medie și la o inclinatie nativa catre introspectie. Un barbat cu nasul mare va crea impresia unei personalitati deschise, poate un pic ciudata, dar cu siguranta demna de investigat.

O cicatrice pe fata

O mica cicatrice in barba sau pe obraz ne va face sa ne intrebam ce eveniment interesant ti-a provocat-o (chiar daca e vorba doar de o cazatura din balansoar, pe cind aveai 2 ani). Minte-ne. O cicatrice transmite mesajul ca posesorul ei poate avea grija de o femeie, ca e gata sa lupte pentru ea și ca nu-i e deloc frica sa dea piept cu viata. Aceeași cicatrice ne poate duce cu gindul la faptul ca e posibil sa ai o meserie interesanta, despre care vrem sa aflam cit mai multe.

O burta cam rotunda

Multe femei adora sa iși plimbe degetele peste un abdomen in forma de patratele. Dar la fel de multe ar da la schimb formele geometrice pe ceva mai rotund, pentru ca posesorul unei burti deloc perfecte ar prefera sa arda calorii in pat, linga o sticla de vin și o femeie frumoasa, decit sa traga de fiare ca nebunul, alaturi de o sticla de apa minerala.

Burtica este semn ca tipul iubește viata, o mincare buna și o partida de sex. Plus ca linga un astfel de barbat nici o femeie nu se va simti obligata sa fie slaba ca un șnur. Unele femei sint atrase de masculinitatea unei burti ceva mai evidente. Barbatii sint programati genetic sa acumuleze straturi suplimentare in zona taliei. Asta nu inseamna ca trebuie sa te muti la rotiserie ca sa fii mai barbat…

Vrei sa stii toate defectele masculine care reprezinta puncte de atractie pentru majoritatea femeilor? Afla citind tot articolul din MH iunie.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here