Noile tactici de seductie

0
291

Numeste-o eroare de design: nu toate femeile sint programate sa aiba orgasm prin penetrare. Cu rabdare si ceva trucuri, poti sa faci in asa fel incit si partenera ta sa fie una dintre norocoase.

Penetrarea nu reprezinta solutia. Nu e vorba despre faptul ca femeile nu pot atinge orgasmul prin penetrare. Unele chiar pot, desi se intimpla rar. La fel de neadevarata e si chestia conform careia majoritatea femeilor nu simt nici o placere in timpul penetrarii. Ba simt. Totusi, e adevarat si faptul ca cel putin 70% dintre ele nu reusesc sa ajunga la orgasm doar printr-un simplu contact sexual.

Pe de alta parte, tot o minciuna e si credinta majoritatii cum ca sexul prin penetrare “functioneaza” la sigur in cazul perechilor heterosexuale, desi adevarul deceptionant a iesit la iveala pe la inceputul anilor \’50 in SUA. Revolutionarele studii cu privire la sex ale lui Kinsey au scos la lumina tocmai importanta clitorisului.

In zilele noastre, lucrurile sint si mai “la lumina”, datorita numarului tot mai mare de specialisti intr-ale sexului. Sylvia de Béjer, autoarea volumului “Tu sexo es tuyo”, spune clar: “Pentru majoritatea femeilor, penetrarea vaginala nu e suficienta pentru atingerea orgasmului.

Totusi, continua sa se raspindeasca convingerea existentei a doua categorii de orgasme: cele vaginale (autenticele) si cele clitoridiene (dupa parerea multora, “de mina a doua”), si ca cel mai corect lucru e sa obtii orgasmul prin intermediul penetrarii.” Sau cel putin in timpul.

Celebrii sexologi Master si Johnson, dupa ce au studiat nu mai putin de 14.000 de acte sexuale, subliniaza importanta clitorisului, concluzionind ca exista un singur tip de orgasm, indiferent de felul in care acesta e obtinut.

Atunci, de ce mesajul asta nu ajunge unde trebuie, iar oamenii continua sa creada altceva? In filme vedem mereu doi amanti care fac sex perfect intr-o lumina obscura, acompaniati de muzica. Acestia gem la unison, in transa fiind, timp de vreo 10 secunde. Sexul asta exista doar in filme. In realitate, pentru a fi un bun amant ai nevoie de tehnici complet diferite.

(Emanciparea femeilor nu ii ia deloc prin surprindere pe cititorii nostri. Cu putina rabdare si acest material din revista lunii mai citit in intregime, poti cuceri -aproape- orice femeie.)

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here