Mult sex, putine obligatii

0
264

Sezonul dragostei – Verile sint facute pentru iubirile pasionale, care se aprind repede si se racesc inainte ca lucrurile sa devina prea serioase. Caldura si valurile inspumate sint complicii tai in tot felul de situatii… incinse. Tu nu vrei sa te pricopsesti cu vreo femeie-lipici pe parcursul vacantei. La fel gindesc si tipele puse pe distractie, care vor fugi de masculii care le promit luna de pe cer de la primul suc.

Sezonul dragostei

Verile sint facute pentru iubirile pasionale, care se aprind repede si se racesc inainte ca lucrurile sa devina prea serioase. Caldura si valurile inspumate sint complicii tai in tot felul de situatii… incinse.

Mergi pe val

Tu nu vrei sa te pricopsesti cu vreo femeie-lipici pe parcursul vacantei. La fel gindesc si tipele puse pe dis-tractie, care vor fugi de masculii care le promit luna de pe cer de la primul suc. Daca ea nu te suna, nu o suna nici tu; daca ea nu-si face planuri de viitor, nu-ti face nici tu.

Fixeaza un termen limita

Sa nu-i spui niciodata unei tipe ca e vorba doar de sex si relatia voastra expira odata cu vacanta – nimanui nu-i place ideea ca pierde, iar reactia ei va fi de respingere. Da-i semnale subtile prin care sa-i reamintesti acest lucru, stiut de amindoi: cind iti suna telefonul, inde-parteaza-te de ea ca sa ras-punzi, in toiul noptii fa-te ca trimiti un SMS si alte gesturi care sa sugereze ca mai ai si alte obligatii pe care vrei, insisti chiar, sa le onorezi.

Sa fim seriosi! Cele mai memorabile partide de sex, sint cele din vacanta, cind satisfaci fata si apoi o uiti. Si ea pe tine! Restul povestii, in MH de august

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here