Minciunile sexuale ale femeilor

0
1344

Femeile pe care le-am testat
– Studentă în anul doi (singură), 21 de ani

– Profesoară la gimnaziu. Tocmai își dă masterul (singură), 25 de ani
– Redactor-șef la o revistă (într-o relație de doi ani), 33 de ani

Fiecare dintre ele a răspuns la întrebările de mai jos. Răspunsurile sunt colorate în funcție de rezultatul poligrafului. 

Adevăr    Minciună

 

1. Îți place să faci sex oral?
DA NU NU

• Trebuie să oferi ca să primești
Dintre femeile pe care le-am testat, singura care a recunoscut că îi place să facă sex oral a fost cea într-o relație stabilă. „Celelalte probabil nu vor să pară prea doritoare să-i facă unui tip pe plac“, spune Jayme Waxman, educator sexual și coautor al cărții Hot Sex. Deci dacă vrei să primești, trebuie mai întâi să te arăți dispus să oferi. „Dacă începi tu să îi faci sex oral, îi arăți că pui nevoile ei pe primul loc“, spune Jayme Waxman. Atunci când o exciți, va vrea și ea să te excite. Fă-i sex oral până când e aproape de orgasm, apoi oprește-te și continuă să-i săruți tot corpul. O să fie aprinsă și foarte dornică să-ți întoarcă favoarea. „Un bărbat care spune: «Vreau să te satisfac pe tine mai întâi» e genul de tip care înnebunește orice femeie“, spune expertul în sex.

 

2. Contează mărimea?
DA DA DA

• Fă-l să arate și să se simtă mai mare!
Un sondaj publicat în European Urology a descoperit că 77% dintre femei nu consideră lungimea importantă. „Circumferința e importantă“, spune Justin Lehmiller, psiholog la Universitatea Harvard. Iată cum poți profita de ce ai.

• Încearcă o poziție nouă
Când ea e deasupra, controlează penetrarea. „Dar dacă tu ești deasupra, renunță la obiceiul penetrării adânci“, ne spune Justin Lehmiller. În loc de asta, așază-te ceva mai în față, astfel încât penisul să aibă contact cu clitorisul. Și continuă penetrarea, insistând pe atingerea dintre penis și clitoris.

• Tunde-ți părul pubian
Vechiul truc cu tunsul încă funcționează. Încearcă să scapi și de burtă. „Grăsimea poate ascunde o parte substanțială din lungimea penisului“, spune psihologul.

 

3. Mimezi orgasmul în mod regulat?
NU NU NU

• Învață trucuri noi
Toate cele trei femei au mințit că nu mimează orgasmul! Dar iubita ta nu face asta, bineînțeles. (Armăsarule!) Totuși, dacă cea mai creativă idee a ta e sexul clasic și banal, nu-i oferi tipei ce-i mai bun din tine. O treime dintre femei nu pot ajunge la orgasm doar prin penetrare, a descoperit un studiu al King’s College din Londra. Dar există totuși speranță. Încearcă următorul truc: roag-o să folosească vibratorul stând întinsă pe burtă și pătrunde-o pe la spate. Apoi, fii cât poți de atent la semnele care indică apropierea orgasmului – înroșirea pielii, pielea de găină și încordarea degetelor de la picioare.

 

4. Te excită bărbații puternici?
DA DA NU

• Recunoaște trăsăturile excitante
E ciudat ca două dintre cele trei femei pe care le-am supus testului să fie atrase de bărbați alfa? „Probabil că nu“, spune Vinita Mehta, expertă în relații în Washington. Concentrează-te pe câteva calități-cheie.
1. Mintea „Inteligența și cunoștințele înseamnă putere (sexuală)“, spune Vinita Mehta. Du-o la o galerie de artă, la o degustare de vinuri sau oriunde altundeva unde cunoști bine terenul.
2. Abilități financiare „Fie că ai sau nu un salariu mare, un plan financiar denotă că ești responsabil“, spune psihoterapeuta. „Ceea ce e sexy.“
3. Generozitatea Cumpără un rând de băuturi pentru toată lumea data viitoare când ieșiți cu alt cuplu. Arată că investești în relațiile sociale.
4. Onestitatea „Dacă ești sincer în privința intențiilor tale romantice, arăți că ai încredere în tine“, spune Mehta.

 

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here