Manualul sarutului

0
273

Incearca sa vizualizezi scena: eu si prietenul meu (virstele noastre adunate abia daca fac 30) ne impingem inainte si-napoi pe o saltea pe juma\’dezumflata, intr-un colt al piscinei in care ne aruncasera parintii in speranta ca poate asa invatam sa inotam.

Ne pipaim cu disperare

Dupa 5 luni de intilniri in parc si alte 5 minute de pipait in piscina, am decis de comun acord sa o facem pina la capat. sortul lui Andrei era coborit deja undeva in zona genunchilor. Dar fiindca el se frecase atit de constiincios de mine, sireturile bikinilor mei se innodasera atit de strins, incit erau imposibil de desfacut. Tocmai cind ii venise ideea geniala de a da la o parte bucatica de material ud care imi apara virginitatea, am auzit chicoteli din spatele boschetilor ce inconjurau piscina.

Ceilalti copii de la cursul de inot erau cu ochii pe noi. Ca de obicei, am plecat nesatisfacuti, rosii de rusine si tremurind de frig, dar cu acel sentimentde excitare hipnotica pe care rareori il mai cunosti dupa ce implinesti 18 ani. Majoritatea escapadelor mele amoroase din acea vreme au fost cam la fel de jenante si frustrante, dar, in acelasi timp, memorabile. Ori de cite oriprivesc in urma, gasesc cel putin un motiv pentru care mi-as dori sa le retraiesc.

Tinjesc dupa o astfel de intilnire erotica la fel de nebuneasca, dar un pic mai experimentata, la fel de surprinzatoare, dar mult mai satisfacatoare. Acum, la 27 de ani, imi doresc o aventura cu un barbat matur, dar care sa imi stirneasca acelasi dans al hormonilor pe care il simteam in liceu. sint absolut convinsa ca si femeia din viata ta simte exact la fel. Ajut-o sa se simta de parca v-ati intors in timp si faceti sex febril pe bancheta din spate a masinii lui taica-tu. Atmosfera va fi incendiara, iti promit!

Fura-i primul sarut

Prietena mea Ana nu va uita niciodata seara in care prietenul ei de atunci a luat-o de mina in timpul Balului Bobocilor si a condus-o pe un hol slab luminat. “N-a scos niciun cuvint, mi-a fixat de perete corpul cu al lui si a inceput sa-mi muste buza de jos”, isi aminteste Ana. “Mi-au tremurat genunchii toata seara, desi sarutul acela a fost tot ce am primit de la el.” 10 ani mai tirziu, toti iubitii Anei s-au obisnuit sa astepte cuminti pina la sfirsitul intilnirii pentru ca abia atunci sa se aplece politicos catreea pentru a o saruta diplomat pe coltul gurii.

Plictisitor!

Nu uita ca femeile de toate virstele vor sa se simta dorite – cu adevarat. Sfatul Anei e urmatorul: “Apuca-ma de talie, trage-ma aproape de tine si saruta-ma, la naiba! Important e primul sarut, care trebuie sa fie memorabil, fara a deveni prea indraznet – deschide gura pe jumatate si apasa-ti buzele peste ale mele. Incearca sa ma surprinzi, alege un moment in care nu ma astept sa faci asta, altfel vei deveni previzibil si plictisitor.” Un sarut in mijlocul intilnirii ii va da fiori de placere iubitei tale. E riscant, dar merita!

Strecoara-te in dulap

Intr-o noapte (era ultimul an de liceu), prietenul meu si cu mine tocmai fuseseram dati afara dintr-un restaurant, dintr-o cofetarie si din parcarea din spatele bibliotecii, pe motiv ca ne purtam indecent. Minati de hormonii care nu cunosc termenul “limita a bunului-simt”, nu ne-am lasat invinsi. Am luat masina fratelui lui si am iesit din oras. In dreptul primului cimp, am tras pe dreapta si ne-am ascuns dupa niste copacei unde ne puteam pipai in liniste. Simplul fapt ca nu stiam niciodata unde o sa gasim o clipa de intimitate facea lucrurile interesante.

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here