Magnetismul animal, explicat

0
380

Pentru a o putea convinge sa vina la tine acasa in seara asta trebuie mai intii sa-i atragi atentia. Iata cum.

Totul e foarte simplu daca ai avut norocul sa te nasti frumos. Dar si daca nu l-ai avut, tot ai sanse, pentru ca din fericire femeilor nu le pasa atit de mult de frumusetea ta. Dar le pasa daca esti cool, asa ca ia aminte la cum te porti. Aici e paradoxul: pentru a fi cu adevarat cool, trebuie sa te relaxezi un pic.A fi cool inseamna sa afisezi atitudini contradictorii. Comporta-te intr-un anumit fel, dar nu de fiecare data. Fa un anumit gest din motive intotdeauna diferite. Dupa ce vei termina de citit acest articol, automat te vei gindi ce bine-ar fi sa poti fi cool, iar asta nu e deloc cool. Asa ca cel mai bine e sa lecturezi textul in intimitatea dormitorului tau. Numai intelegind foarte bine ce inseamna sa fii cool poti incepe sa te si porti ca atare.

A fi cool inseamna sa fii tu insuti

Vrei sa convingi pe toata lumea – mai ales pe femeile care te privesc de sus pina jos in ideea ca poate te-ar invita la o cafea – ca te simti super- bine in propria piele. Acest concept simplu e foarte greu de falsificat. Din fericire, nu exista reguli fixe despre ce considera femeile a fi cool. Exista tipi cool galagiosi si tipi cool foarte tacuti. Tipii cool asculta jazz si muzica electronica, dar si rock sau country, la fel ca si tipii complet ne-cool. (Doar muzica populara si manelele nu pot avea niciodata legatura cu un barbat cool.) Poti purta costume largi si palarii ciudate, daca ai un anumit aer sigur, vei fi cool. Pe scurt, ideea e ca aproape orice merge, cu conditia sa fii sigur pe tine si sa nu intorci niciodata capul pentru a vedea cine te urmareste.

… fara sa-ti strigi in gura mare calitatile.

Cind declari ca esti tare intr-un anumit domeniu – atletism, masini, umor – sugerezi celor din jur ca atitudinea ta nu e in stare sa demonstreze asta, asa ca ai nevoie de cuvinte pentru a-ti impune autoritatea. In loc sa-i spui fetei ca ai luat o prima, mai bine o inviti in oras la o cina extravaganta. Rezista tentatiei de a-i detalia toate exercitiile pe care le executi la sala si lasa hainele asezate frumos pe corpul tau sa vorbeasca pentru tine. Nu folosi niciodata propozitia “Sint genul de barbat care”… Daca ce ai de gind sa spui e adevarat, fata va descoperi singura…

Tipii cool refuza sa se implice in activitati care ii fac sa arate stupid

Stii momentul acela care are loc in orice concert, cind cintaretul incearca sa convinga tot publicul sa cinte sau sa dea din miini odata cu el? Instinctul care iti sopteste ca daca vei face asta vei muri de rusine e foarte corect. Daca scopul tau este sa cistigi respectul si admiratia unei femei, atunci calitatea care iti va aduce succesul este demnitatea. E intotdeauna de preferat sa fii mai retras decit sa fii ridicol.

… cu exceptia cazurilor in care activitatea implica mame sau copii.

1
2
3
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here