Lista MH 2009 – 5 metode de a-i intra in gratie

0
241

O ai alaturi, timpul a trecut peste voi, maine e sarbatorirea a celor 3 ani de relatie, iar tu ai de lucru la noul proiect. Ea vine mai tarziu decat tine acasa, mergeti in fiecare sambata dimineata la cumparaturi, iar cainele il scoateti impreuna doar duminica. Sexul a devenit un subiect tabu.

In primele trei luni de relatie, sexul era zilnic. Dupa un an de zile, o data pe saptamana. Dupa doi ani de zile, de doua ori pe luna si esti fericit. Dupa trei ani, devii constient ca veti face sex doar la ocazii speciale!

1. Propune-i sa redecorati camera voastra!

Orice suflu de nou este binevenit! Trezeste-te de dimineata cu pensulele in mana! Spune-i ca ai chef sa aduci un nou aer camerei voastre! Mai potrivit ar fi sa o inviti sa va documentati impreuna asupra unei tematici a camerei. Daca tot o faci, macar sa o faci cu cap! Un stil avangardist, unul minimalist, art-deco? Va puneti voi de acord! Folositi culori vii, materiale fine pentru asternuturi! Nu uita sa asezonezi noii pereti cu o multime de perne! O va face sa nu mai plece din camera.

2. Daruieste-i o cina pe bloc!

Sa iesi din Bucuresti sa faci un gratar nu mai e o solutie, in special datorita faptului ca jumatate de zi ti-o vei petrece in masina, in trafic. Sunt si alte solutii pentru a o surprinde si pentru a-i cadea cu tronc, ca pe vremuri. Urca o masuta pe bloc, inveleste-o cu un material fin, aprinde cateva lumanari si comanda ceva de mancare. Eventual, poti lasa sa curga pe fundal melodia voastra.

3. Schimba-ti tactica de atac!

Dupa o zi agitata la servici, o partida de sex nu e chiar primul lucru la care ii capul. Incepe sa actionezi inca din timpul zilei. Aminteste-i cat de bine era pe vremuri! Da-i mesaje in care sa ii scrii, parca detasat, fantezii si fetisuri, pe care le ai tu sau pe care stii ca le are ea, dar nu si le-a indeplinit. Scrie-i mesajele astfel incat sa nu fie nevoita sa raspunda la mesaj. Lanseaza bomba cand soseste acasa!

4. Biletelele norocoase!

Un bilet lipit de usa de la frigider nu trebuie sa fie intotdeuna o lista de cumparaturi. Schimbati-va vechile obiceiuri. Incearca-ti talentul artistic si deseneaza pe un biletel, inainte sa pleci la servici, o pozitie pe care ai vrea sa o experimentezi seara. Deasupra desenului tau, scrie numele voastre. Nu e numai amuzant, dar fructuos de dulce.

5. Jocuri pentru indragostiti

Pun pariu ca inca mai ai momente in care te intrebi ” Oare ce e in capul ei?”. Ei bine, acum poti afla foarte usor. Convinge-o sa faceti un mic joc in care amandoi sa raspundeti la aceleasi intrebari de genul “Care parte a corpului iti place cel mai mult?” sau “Ce iti displace la o partida de sex?” Desi pare infantil, un astfel de joc poate sa clarifice dileme de care te loveai pana acum.

Foto: Vlad Eftenie

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here