La ce se gândește ea cu adevărat

0
316

Am scanat creierul unei femei. Rezultatul e interesant, dar cam înfricoșător

Când te uiți in ochii unei domnișoare, te întrebi “Oare ce-o gîndi ea cu adevărat?”. Ești absolut convins că vrei să afli? Bietul de tine. Din păcate, curiozitatea e întotdeauna mai puternică decît frica. Deși ar trebui să nu te las să comiți o astfel de greșeală, o să îți fac pe plac și o să îți spun ce gîndește. Desigur că fiecare dintre noi, femeile, are propria manieră de a calcula lucrurile, dar bag mîna în foc că raționamentele mele sînt aproape identice cu ale iubitei tale. Dacă după lectura acestui text simți nevoia să apelezi la ajutor specializat, stai liniștit. Nu ești singurul.

Ce am de gând de fapt…în seara când ne-am cunoscut…

Chiar ești interesant sau am inventat eu asta doar ca să mai scap de plictiseală și să nu mănînc toată prăjitura din fața mea? Of, și în caz că vreau să ies cu tine o să trebuiască să fiu drăguță cu iubita amicului tău 1 (care pare cam stupidă). Ah, în sfîrșit te uiți la mine. Mda, bărbia e OK, la fel și ochii, gura… Ia stai, nu cumva părul ăla e oarecum gay? 2 Eh, gata, te uiți în altă parte. Oricum nu-mi plăceai. Mă plictisesc, mai vreau niște prăjitură. Uau, tocmai mi-ai zîmbit. Dacă n-ai fi făcut asta, n-aș mai fi vorbit cu tine și ai fi crezut că nu te plac. Cînd eu de fapt te plac, doar că ar fi fost aiurea să fac eu primul pas. Asta e treaba ta. Mă întreb dacă iubita amicului tău se va supăra dacă n-o vom invita la nunta noastră…

Ce am de gând de fapt…când ai venit să mă iei prima oară in oraș

De ce nu ai ajuns încă? Ce bine arată sînii mei. Dar ai face bine să nu te prind că te holbezi la ei, pentru că atunci voi crede că tu crezi despre mine că sînt dispusă să mă culc cu tine imediat. Viața mea e foarte tare. Sînt foarte drăguță. Ai întîrziat 5 minute. Arăt ca o cocotă. 3 Unde naiba ești? Ai întîrziat 10 minute. O să fiu o mamă singură. Oh, în sfîrșit ai venit. Ce nebună sînt. Ești foarte drăguț. Îmi place sacoul – un pic șifonat, curat, dar nu exagerat de aranjat. 4 Dacă vrei să mă îndrăgostesc de tine, musai să faci ceva cu părul ăla. Cînd dispar un pic să îmi iau haina, îmi dau jos și bikinii, ca să nu facă dungă pe sub fustă. Dar îi iau în poșetă, dacă mă duci undeva unde se dansează sau bate vîntul foarte tare? Că doar n-ai fi în stare să mă duci într-un astfel de loc. Deja m-am enervat un pic.

Ce am de gând de fapt…la prima noastră intâlnire

E vina ta că pe drum am ținut acel monolog despre ciuperca la picior pe care o are cățelul bunicii. Dacă nu mă întrebi nimic în următoarele 5 secunde, clar nu ne potrivim. Bine, 10. Hai, 15. Ah, bun, în sfîrșit. Dacă îmi place jobul meu. Cam rigidă întrebarea, dar măcar ai făcut un efort. Și ești foarte norocos că ai scos totuși cîteva cuvinte înainte să număr pînă la 100. Excelent restaurant ai ales – elegant, dar nu fițos. Poftim? Chelnerița n-a operat rezervarea ta? Grozav. Acum o să țipi la ea și o să mi se ia complet cheful să te mai văd. Ai spus doar “Nu-i nimic, putem bea ceva la bar pînă rezolvați problema”. Sînt excitată de felul matur în care ai tratat situația.

1
2
3
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here