Iubitule, pot sa iti pun o intrebare?

0
273

Banuiesti deja de ceva vreme ca femeile iti intind dese si variate capcane. Unele dintre ele sint menite sa te faca prizonier intr-o relatie de care nu esti foarte atasat. Altele vor doar sa testeze ce simti. Si, nu in ultimul rind, mai exista si cele special gindite pentru a-ti demonstra ceva ce stii deja: viata ta e doar un episod dintr-un concurs nesfir­sit care se numeste “Tu nu vei cistiga niciodata!” si in care tu esti concurentul, iar femeile sint arbitrii nemilosi.

Toate aceste capcane au in comun urmatorul lucru: se produc intr-o zi in care te trezesti cu setntimentul ca totul este in regula. Curind insa, te pome­nesti ca esti subiectul unui mare scandal, ca ti se fac bagajele sau ca te muti intr-un apartament roz cu o femeie pe care abia ai cunoscut-o.

Capcana nr. 1:

“Nu vreau nimic de ziua mea/8 Martie/ aniversarea noastra (sau orice alt eveniment care implica oferirea de cadouri).”

Locatie potentiala a capcanei

O excursie de duminica, o cina relaxanta sau o plimbare pe lacul plin de lebede, cind sinteti prea concentrati sa va sorbiti din ochi pentru a observa ca e foarte frig sau ca apa miroase urit. De fapt, cam orice moment in care ai senzatia ca totul merge perfect. Smecherii feminine folosite pentru a camuta capcana:

Daca propozitia e spusa cum trebuie, un barbat neantrenat si naiv va crede ca gestul ei este unul nobil, izvorit din iubire: ca ea il pretuieste pentru cine este el si nu pentru cerceii sau inelul cu diamant de doua carate pe care l-ar putea primi de la el de ziua ei. Ai incurcat-o daca… Sa presupunem ca ai lua de buna declaratia pe care tocmai a facut-o.

Ei bine, tocmai NU i-ai respectat dorintele, desi ai impresia ca ai realizat exact contrariul. De fapt, tocmai nu ai rasplatit-o cu un cadou pentru lipsa ei admirabila de interes pentru orice cadou din lume. Tot n-ai scapat daca… Nu crezi nimic din ce iti spune si ii cumperi cerceii cu diamante. Va protesta, spunind ca nu ti-a cerut asa un dar si te va acuza ca incerci sa ii cumperi dragostea prin intermediul cadourilor scumpe. Balanta puterii in relatie se va inclina amenintator spre partea ei.

Evita capcana

Acest tip de test e specific femeilor care au avut o copilarie nefericita. Mama ei era avocat/doctor/director si nu prea avea timp sa-i acorde atentia si afectiunea de care mi-cuta avea nevoie. Tipa vrea practic sa te oblige sa o dezamagesti exact cum facea maica-sa cu 20 de ani in urma: ori nu-i iei nimic, dovedind astfel ca n-o iubesti, ori ii daruiesti ceva scump, in tentativa de a-i cumpara afectiunea. Din motive evidente, tu nu vrei sa te transformi in maica-sa.

O femeie care iti declara ca nu as-teapta un cadou de la tine de ziua ei iti spune implicit urmatoarele: “Dovedeste-mi ca ma iubesti. si fii sincer!” Din fericire pentru tine si pentru conturile tale, cel mai bun cadou in aceasta situatie este sexul. Mult sex, cu precizarea ca tu oferi pachetul complet si ea primeste totul fara nici o jena.

Capcana nr. 2

“Ce parere iti face atitudinea amicului tau Silviu apropo de femei?”

1
2
3
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here