Invata s-o relaxezi

0
266

Afla de la Nicoleta Bustenea, senior therapist la Bali Spa Radisson Blu, cum iti poti rasfata prietena, aducand-o intr-o stare de relaxare profunda.

Masajul stimuleaza simturile si activeaza circulatia sangelui. Zonele principale de acumulare a tensiunilor si energiilor negative sunt talpile, gambele, umerii, gatul si, in cazul anumitor persoane, scalpul. In cuplu, masajul se face pe rand. Eventual, in prima seara ocupa-te doar de ea. Odata ce va vedea cat de bine se simte, cu siguranta iti va intoarce favoarea.

ULEIURILE SPECIALE
Acestea sunt foarte importante, daca vrei sa faci un masaj ca la carte. „Puteti folosi cateva picaturi de ulei de migdale dulci – contribuie atat la relaxarea muschilor, cat si la reintinerirea celulara la nivelul pielii“, spune Nicoleta Bustenea.

PUNCTE CHEIE
Specialistul iti explica felul in care trebuie sa faci masajul: „Aplica uleiul pe palme si incepe sa-i masezi picioarele, presand moderat cu degetele mari. Treci apoi la spate, tinand degetele mari de o parte si de alta a coloanei, iar celelalte degete spre zona gatului. Miscarile sunt lente, dar ritmice. Treptat, mainile date cu ulei aluneca spre umeri. Odata ce ai ajung in aceasta zona ruleaza incet pielea intre degetul mare si celelalte degete, schimband alternativ mana.“ Miscarile sunt asemanatoare unor mangaieri pe intregul corp, in sensul circulatiei sangelui.

ATENTIE LA DETALII
„Atmosfera placuta dintr-o camera bine aerisita poate fi combinata cu meloterapia. Poti sa apelezi si la fl ori sau lumanari parfumate, in diverse culori, in functie de efectul dorit. Alege rosii pentru un efect afrodiziac, galbene si portocalii pentru energizare, albastre si verzi pentru relaxare si echilibrare emotionala. Iar un pahar de vin va spori cu siguranta efectul de relaxare“, incheie Nicoleta Bustenea.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here