Întreabă-ne și îți răspundem

0
295

Îmi place să-i fac sex oral prietenei mele, dar după o vreme, mă doare maxilarul. Ai vreun truc pentru mine?
Paul, Oradea
Paul, îți apreciez insistența. Bineînțeles că orice mișcare repetitivă devine obositoare la un moment dat, așa că o poți ruga să te ajute. Data viitoare când simți că te doare falca, relaxează-te, apasă-ți bine limba pe vulva ei și las-o să miște din bazin și să se frece de tine. Oricum, ar trebui să fie deja excitată, așa că probabil nu va mai fi nevoie s-o rogi să facă asta. Poți să-ți folosești și degetele. Adu arătătorul în urma limbii și maseaz-o, apoi retrage-ți limba, ca să faci o pauză, și continuă masajul cu degetele.

 

Nu sunt interesat să am copii. Cât de rapid ar trebui să-i dau de înțeles chestia asta tipei cu care ies?
Elvis, Târgu-Mureș
Bănuiesc că vorbești despre o relație pe termen lung, nu? Pentru că dacă e doar o relație trecătoare, bazată pe distracție, evident că n-are rost să deschizi o astfel de discuție. Dar dacă simți că te-ai îndrăgostit și că e reciproc, poate ar trebui să-i spui destul de repede, atunci când prinzi o ocazie bună (dacă face ea o remarcă sau dacă ieșiți cu niște prieteni care au copii). În orice caz, să știi că e posibil să creadă că treci doar printr-o perioadă sau că îți va putea schimba perspectiva în viitor. Așa că, dacă ești hotărât să nu faci copii, asigură-te că îi transmiți cât mai clar mesajul. Asta nu înseamnă că relația nu are șanse să continue, dar e bine să puneți cărțile pe masă de la început.

 

Soția amicului meu se supără când ieșim la bere, pentru că are impresia că sunt o influență negativă pentru el. Cum pot să-i dovedesc că nu are de ce să-și facă griji?
Alex, București
Bănuiesc că nu ai iubită și soția prietenului tău își închipuie că, de fiecare dată când ieșiți la băut, îi speli creierul cu bucuriile vieții de burlac. Poți să-l rogi pe amicul tău s-o invite în oraș data viitoare. Fă cinste cu primele băuturi și arată-i că ești interesat de ea. Ceea ce e adevărat, din moment ce îți pasă ce părere are despre tine, chiar dacă mai mult din respect pentru amicul tău. Întreab-o despre job, filme, muzică, viață, orice. Povestește-i momente plăcute pe care le-ai trăit împreună cu soțul ei. Trebuie doar să înțeleagă că n-ai nicio problemă cu faptul că prietenul tău e căsătorit și că nu ești într-o competiție cu ea.

 

Iubita mea spune că nu o interesează să ieșim în oraș anul ăsta de aniversarea noastră. Oare vorbește serios sau vrea să mă testeze?
Anton, București
Ei, probabil vorbește pe jumătate serios. În sensul că nu s-ar supăra foarte tare dacă n-ați face nimic, dar s-ar bucura enorm dacă ai veni cu propunerea să faceți ceva. În caz că n-ai chef să ieșiți în oraș, adu-i flori, cumpără o sticlă de vin și petreceți o seară intimă în doi. Dacă te pricepi să gătești, poți pregăti cina, dacă nu, comandă ceva special de la un restaurant exotic. Fie că vorbea serios sau nu, oricum o s-o bucure foarte tare gestul tău.

 

Un prieten mi-a spus că femeile au fantezii cu amicii lor de sex masculin. E adevărat?
Liviu, București
Nu le-aș numi fantezii și n-aș zice că le avem tot timpul. Prietenia nu de­pășește nivelul de glume, bere și con­ver­sație. Poate că uneori ne întrebăm cum arată amicii noștri dezbrăcați, dar e cel mult o curiozitate inocentă. Stai liniștit, la fel de des ne întrebăm cum arată dezbrăcate și prietenele noastre. De cele mai multe ori, nu e ceva sexual. Așa că spune-i prietenului tău că are informații greșite. Nu avem în cap
o bază de date cu fantezii cu toți amicii noștri. Doar dacă nu cumva suntem prietene cu Ryan Gosling. Atunci da, avem clar fantezii sexuale cu prie­tenul nostru.

 

Focus pe sâni
Am întrebat 900 de femei cum le place să le atingi sânii. Se pare că ar trebui să folosești gura pe o arie cât mai extinsă, după cum urmează:
34% Vor mai multă acțiune orală (sărutat, supt, lins).

24% Își doresc să acorzi la fel de multă atenție și restului sânului, nu doar sfârcului.

22% Își doresc să acorzi atenție sânilor și în timpul sexului, nu doar în timpul preludiului.

17% Vor să fii un pic mai brutal cu sânii lor.

3% Vor să te focusezi și mai mult pe sfârcuri.

Foto: Weston Wells

 

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here