Întreabă-ne despre sex

0
325

Am o relație la distanță cu o tipă de care sunt foarte îndrăgostit. Cum o pot convinge să facem sex online, prin Skype?
Toni, Sibiu
Mai întâi flateaz-o. Spune-i cât de dor îți e de corpul ei supersexy și cât de mult ți-ar plăcea s-o atingi. Dacă răspunsul ei îți încurajează atitudinea, mărturisește-i că ți-ar plăcea s-o vezi pe Skype. Conectați-vă și spune-i cât de frumoasă e. N-o presa să se dezbrace. Mai degrabă, roag-o să închidă ochii și să se atingă ca și cum mâinile ei ar fi ale tale, să-ți arate cum i-ar plăcea să o atingi. Bucură-te de expresiile ei faciale și n-o grăbi, las-o să se încingă. Odată ce s-a eliberat de timiditate sau tensiuni, poți începe să te dezbraci și tu, dacă vrei.

 

Tipa cu care ies stă mereu pe telefon și dă mesaje în timpul întâlnirilor. E normal să mă deranjeze, nu?
Alin, București
Bineînțeles. Ai tot dreptul s-o rogi să-și bage telefonul în geantă și să uite de el. Dar poți începe drăguț, cu o replică de genul: „Mi-ar plăcea să-ți văd ochii, dar nu prea am șanse, dacă stai mereu cu ei în ecranul telefonului“. Dacă zâmbește flatată și continuă totuși să stea cu ochii în telefon, spune-i că ai vrea să reprogramați întâlnirea în altă zi, când e mai puțin ocupată. O să se prindă. N-are decât să se bosumfle. Serios, n-ai de ce să-ți pierzi timpul cu cineva care te consideră mai puțin interesant decât telefonul.

 

Eu am iubită, dar prietenul meu nu are și mă tot roagă să ies la agățat cu el. Cum să-i spun că ar trebui să-și găsească un alt partener de agățat, fără să pară că-l resping sau că m-am schimbat din cauza relației?
Cristi, Suceava
În primul rând, n-ar trebui să lași părerea celorlalți să te afecteze. Tipii fac mereu pe durii unii cu alții și simt nevoia să-l ia la mișto pe cel îndrăgostit din gașcă. Dar asta se întâmplă adesea doar pentru că nu le place că au rămas fără companie la bere sau la agățat, deci din egoism. Poți să-i spui că îți place să ieșiți împreună, dar nu mai ai motive să agăți tipe, pentru că ți-e foarte bine cu prietena ta și nu mai simți nevoia. Dacă ți-e un prieten adevărat, o să înțeleagă și n-o să te mai tachineze. Dă-i de înțeles că ești dispus oricând să vă vedeți la o bere, dar că n-o să rămâi în zonă dacă e vorba de agățat, ca să eviți situațiile penibile.

 

Fata pe care o plac îmi dă „Like“ la toate statusurile și fotografiile de pe Facebook și Instagram, dar de câte ori îi propun să ne întâlnim, găsește o scuză și refuză. Care crezi că e faza cu ea?
Nic, Bacău
Dacă nu ți-ai dat seama până acum, relațiile strict digitale pot genera multă confuzie. Pentru că pe Internet e foarte simplu să interacționezi: dai un „Like“, trimiți un link, pui un smiley, iar dacă nu-ți place în ce direcție se îndreaptă conversația, dai „sign out“. Multe fete preferă comoditatea flirtului online, în timpul căruia se simt în siguranță. Le ajunge să știe că ți-au trezit interesul, pentru că asta le crește încrederea în ele și nu simt nevoia să meargă mai departe de atât. Ca să nu mai vorbim că există destule persoane care dau „Like“-uri compulsiv și superficial la orice, fără să aibă vreun criteriu de evaluare. Deci „Like“-urile nu spun nimic. Singura metodă de a te întâlni cu ea e să organizezi o ieșire în grup cu mai multe persoane cu interese comune, printre care să se numere și ea. Poate se va simți mai puțin intimidată să iasă în grup și să vă cunoașteți astfel, decât să ieșiți la o întâlnire doar voi doi.

 

Nu sunt deloc interesat să am copii. Cât de rapid ar trebui să-i dau de înțeles chestia asta tipei cu care ies?
Elvis, Târgu-Mureș
Bănuiesc că vorbești de o relație pe termen lung, nu? Pentru că dacă e doar o relație trecătoare, bazată pe distracție, evident că n-are rost să deschizi o astfel de discuție. Dar dacă simți că te-ai îndrăgostit și că e reciproc, poate ar trebui să-i spui destul de repede, atunci când prinzi o ocazie (dacă face ea o remarcă sau dacă ieșiți cu niște prieteni care au copii). În orice caz, să știi că e posibil să creadă doar că treci printr-o perioadă sau că îți va putea schimba perspectiva în viitor. Așa că, dacă ești hotărât că vrei un stil de viață fără copii, asigură-te că îi transmiți cât mai clar mesajul. Asta nu înseamnă că relația nu are șanse să continue, dar e bine să puneți cărțile pe masă de la început.

 

Soția amicului meu se supără când ies cu el la bere, pentru că are impresia că sunt o influență negativă pentru el. Cum pot să-i dovedesc că nu are de ce să-și facă griji?
Alex, București
Bănuiesc că nu ai parteneră și soția lui își închipuie că de fiecare dată când ieșiți la băut, îl speli pe creier cu bucuriile vieții de burlac. Poți să-l rogi pe amicul tău s-o aducă în oraș data viitoare. Fă cinste cu primele băuturi și arată-i că ești interesat de ea. Ceea ce e adevărat, din moment ce îți pasă ce părere are despre tine, chiar dacă mai mult din respect pentru prietenul tău. Întreab-o despre job, filme, muzică, viață, orice. Povestește-i momente plăcute pe care le-ai trăit împreună cu soțul ei. Trebuie doar să înțeleagă că n-ai nicio problemă cu faptul că prietenul tău e căsătorit și că nu ești într-o competiție cu ea.

 

Soția mea spune că nu o interesează să ieșim în oraș anul ăsta de aniversarea noastră. Oare vorbește serios sau vrea să mă testeze?
Anton, București
Ei, probabil vorbește pe jumătate serios. În sensul că nu s-ar supăra foarte tare dacă n-ați face nimic, dar s-ar bucura enorm dacă ai veni cu propunerea să faceți ceva. În caz că n-ai chef să ieșiți în oraș, adu-i flori, cumpără o sticlă de vin și petreceți o seară intimă în doi. Dacă te pricepi să gătești, poți pregăti cina, altfel comandă ceva mai special de la un restaurant exotic. Fie că vorbea serios sau nu, oricum o s-o bucure foarte tare gestul tău

 

Ieși din Friend Zone
Folosește limbajul potrivit ca să-i dai de înţeles că vrei să fiţi mai mult decât prieteni

Dacă vrei să-i faci un compliment: Fii sincer și direct, fără să te holbezi la corpul ei sau să atragi atenţia doar asupra părţilor ei apetisante.
Amical: „Mamă, ce mișto arăți! I-ai dat gata pe toți tipii din bar.“
Flirt: „Uau. Nici nu reușesc să-mi dau seama când treci de la rolul de fetiță dulce la cel de femeie fatală.“

Dacă vrei să-i ceri numărul: Nu fă pe durul. Spune-i că vrei să păstraţi legătura și ţine-te de cuvânt.
Amical: „Să-ți dau numărul meu? În caz că nu mă găsești pe Facebook.“
Flirt: „Mi-ar plăcea să am numărul tău. Cred că am avea multe de vorbit.“

Dacă vrei s-o scoți la întâlnire: Spune ce vrei cât mai direct. N-o să existe loc de interpretări și va fi impresionată că ai curajul s-o abordezi sincer.
Amical: „Ce zici, ai chef să luăm ceva de băut și să-mi povestești cum e la noul job?“
Flirt: „Lasă-mă să te scot la o întâlnire. Știu un loc foarte mișto. Când ești liberă?“

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here