Înțelege-i gesturile

0
402

În interacțiunea nonverbală este foarte important să nu sari la concluzii după primul semnal, ci să „citești“ cât mai multe semne, apoi să le interpretezi.
La baza lui, limbajul corpului face parte din ritualul de seducție. Iar mulți specialiști au fost de acord că semnele corpului prin care îți cucerești partenera se numără printre marile plăceri ale vieții noastre.
În ritualul de seducție ambii parteneri etalează o serie de semnale. Dar, în tot acest proces, este foarte important să conștientizezi că atunci când tu evaluezi o anumită persoană, altele te analizează pe tine exact pentru aceleași lucruri. Totul se întâmplă în ambele direcții.
În urma acestui schimb de evaluări, pe baza căruia se ia decizia de apropiere sau respingere, atât bărbații, cât și femeile au dezvoltat un set de gesturi prin care să își arate intențiile.
Adesea, bărbații cred că ei sunt inițiatorii ritualului de curtare. De fapt, femeile sunt cele care transmit primele semnale de disponibilitate – se îmbracă sexy, se machiază, își aranjează părul.
Din păcate însă, când o femeie flirtează, multe dintre mesajele pe care le transmite nu sunt înțelese de bărbați. Tocmai de aceea, îți explicăm câteva dintre gesturile cel mai des folosite de tipe. Sunt doar trei părți ale corpului la care trebuie să fii atent. Măcar ca să înțelegi ce intenții are.
Și nu uita că de multe ori femeile repetă anumite semnale, sperând că bărbații le vor recunoaște. Așa că nu îți rămâne decât să fii atent.


Ochii
O secundă în plus
Analizează-i reacțiile. S-ar putea să observi că te privește cu o secundă mai mult decât este normal.

Sus-jos
Se uită la tine, apoi în pământ, și din nou la tine? Atunci e momentul să faci primul pas.

„Peste umăr“
Se întâmplă să treacă pe lângă tine și să îți arunce o privire peste umăr.

Ochii mari
Își lasă capul în jos și se uită spre tine cu ochi mari.

A doua oară
Dacă o vezi cum îți aruncă o privire, apoi se uită în altă parte, continuă să o privești. Iar în caz că își aranjează bluza sau părul, apoi te privește din nou, este un semn și mai bun.

1
2
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here